Το ευχαριστώ στους επαγγελματίες υγείας από τα παιδιά του “ό,τι αγαπώ”

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Υγείας στις 7 Απριλίου καλέσαμε τους μαθητές μας μέσα απο χρώματα, εικόνες και μηνύματα να τιμήσουμε τους ανθρώπους που φροντίζουν για την υγεία όλων μας ενώ καθημερινά εκφράζουμε την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή μας σε όλους τους υγειονομικούς της χώρας και του κόσμου, που δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή και φροντίζουν για την υγεία όλων μας, μένοντας σπίτι και ασφαλείς.

 

Μείναμε και Μένουμε σπίτι και μέσα απο τις παιδικές ζωγραφιές στέλνουμε και εμείς ένα μεγάλο “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” και πολλά, πολλά χαμόγελα αισιοδοξίας στα Νοσοκομεία, στους Γιατρούς, στους  Νοσηλευτές στις νοσηλεύτριες, στους επιστήμονες και σε όλους όσους εργάζονται στον τομέα της υγείας, για την ανεκτίμητη προσφορά τους στους συνανθρώπους μας!

 

Στην Ελλάδα και σε όλες τις χώρες του πλανήτη, οι πολίτες στέλνουν το δικό τους ‘Ευχαριστώ’ σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό για την καθημερινή μάχη που δίνουν με τον κορωνοϊό.

Χιλιάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο διαδικτυακό κάλεσμα για χειροκρότημα στα μπαλκόνια των σπιτιών, ως αναγνώριση της προσπάθειας γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού στη μάχη κατά του κορονοϊού και συνεχίζουν καθημερινά  με το χειροκρότημά  τους ενώ σε άλλες χώρες αναβοσβήνουν τα φώτα ως ένα «ευχαριστώ» .

Με ‘μελοδικό’ ευχαριστώ και νότες χαράς και αισιοδοξίας, καλλιτέχνες και μουσικά σύνολα απο όλο το κόσμο οργανώνουν διαδικτυακές συναυλίες αφιερωμένες στους εργαζομένους στο τομέα υγείας.

Σε κάθε γωνιά του πλανήτη με πυροσβεστικές και αστυνομικές σειρήνες, με μαχητικά αεροσκάφη και αεροσκάφη επιδείξεων, με ευχαριστήρια βίντεοαφίσες , εικαστικές δημιουργίες, ευχαριστήριες επιστολές, φωτογραφίες, ζωγραφιές,  ποιήματα και ουράνια τόξα το ‘ευχαριστώ… κατακλύζοντας το διαδίκτυο.

Πολλά μουσεία επίσης χαιρετίζουν την προσπάθειά του ιατρο-νοσηλευτικού προσωπικού ανεβάζοντας στα social media έργα από τις συλλογές τους με θέματα που σχετίζονται με αυτό το λειτούργημα μέσα απο την εκστρατεία -υπό το hashtag #MuseumsThankHeroes.

Ενω πολλές χώρες, θέλοντας να τιμήσουν τους επαγγελματίες υγείας για το μεγάλο έργο τους, φωτίζουν τα κτίρια τους με ‘ευχαριστώ’ και ψηφιακές οθόνες φωτίζονται με γιγαντιαίες φωτογραφίες με τα πρόσωπα των ιατρών και νοσηλευτών

Χιλιάδες άνθρωποι στέλνουν ηχηρά μηνύματα αισιοδοξίας σε όλο τον πλανήτη.

Είμαστε υπερήφανοι και ευγνώμονες για τους μαχητές της πρώτης γραμμής. Όχι μόνο γιατί μας φροντίζουν, αλλά γιατί δημιουργούν και άριστα πρότυπα στα παιδιά μας!

Σας ευχαριστούμε!