«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για το νερό»
Περιβαλλοντική Δράση στην Παραλία του «ό,τι αγαπώ» Τα παιδιά φροντίζουν τον τόπο τους και μαθαίνουν να νοιάζονται Στο πλαίσιο της
Το ελεύθερο παιχνίδι στον παιδικό σταθμό και το νηπιαγωγείο ενισχύει την αυτονομία, τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία των παιδιών, καθώς τους επιτρέπει να μαθαίνουν μέσω της προσωπικής τους έκφρασης και της αλληλεπίδρασης με υλικά και συνομήλικους. Τα παιδιά μαθαίνουν να συνεργάζονται, να εκφράζουν απόψεις, να διαπραγματεύονται και να λύνουν διαφωνίες. Στο “ό,τι αγαπώ”, το ελεύθερο παιχνίδι αποτελεί κεντρικό κομμάτι της παιδαγωγικής, δίνοντας στους εκπαιδευτικούς την ευκαιρία να παρατηρούν και να ενθαρρύνουν κάθε παιδί με εξατομικευμένη προσέγγιση, καλλιεργώντας έτσι τον ολόπλευρο χαρακτήρα τους και αναπτύσσοντας κοινωνικές και κινητικές δεξιότητες.
Στο “ό,τι αγαπώ” προσφέρουμε στα παιδιά πληθώρα δραστηριοτήτων που επιτρέπουν στα παιδιά να εξερευνούν ελεύθερα και να εκφράζουν τη φαντασία τους, όπως:
Στο “ό,τι αγαπώ”, αυτές οι δραστηριότητες ενισχύουν την αυτονομία και την κοινωνική αλληλεπίδραση των παιδιών. Με το ελεύθερο παιχνίδι, τα παιδιά ανακαλύπτουν τις δυνατότητές τους, αναπτύσσουν αυτοπεποίθηση και μαθαίνουν να αναλαμβάνουν ευθύνες.
Περιβαλλοντική Δράση στην Παραλία του «ό,τι αγαπώ» Τα παιδιά φροντίζουν τον τόπο τους και μαθαίνουν να νοιάζονται Στο πλαίσιο της
Τα παιδιά του νηπιαγωγείου μας ταξίδεψαν στον κόσμο της φαντασίας μέσα από τα έργα του ζωγράφου Ρενέ Μαγκρίτ. Με οδηγό
Στο «ό,τι αγαπώ», μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα και οργανωμένη βιβλιοθήκη, καλλιεργούμε την αγάπη για το βιβλίο. Η ανάγνωση ενισχύει