Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον βρεφονηπιακό και παιδικό σταθμό του “ό,τι αγαπώ” παιδαγωγικής χρονιάς 2024/2025”!

Γνωριμία με το βρεφονηπιακό & παιδικό σταθμό του Κέντρου Προσχολικής Αγωγής, Δημιουργίας & Έκφρασης "ό,τι αγαπώ"

Στο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής, Δημιουργίας & Έκφρασης “ό,τι αγαπώ” υποδεχόμαστε το παιδί σας από βρέφος, καλύπτοντας το μέχρι το Νηπιαγωγείο μας.

Στόχος μας είναι να είμαστε ένας οργανισμός που προσφέρει τις υψηλότερες δυνατόν υπηρεσίες στα παιδιά και τις οικογένειές τους, οι οποίες και μας τα εμπιστεύονται και αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος της ευθύνης μας!

Προτεραιότητα μας στο βρεφονηπιακό και παιδικό σταθμό η ολοκληρωμένη καθημερινή φροντίδα, η ασφάλεια και η υγιεινή των παιδιών, σε ένα άρτια εξοπλισμένο και λειτουργικό περιβάλλον με χώρους φωτεινούς και με ευχάριστα χρώματα,  όπου τα παιδιά μπορούν να είναι ασφαλή, ήρεμα και χαρούμενα.  

Με το πρόγραμμα αγωγής και καθημερινής φροντίδας μέσα απο την απαραίτητη καθημερινή ρουτίνα μας (φαγητό, υγιεινή, ξεκούραση – ανάπαυση) δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην καλλιέργεια της υπευθυνότητας.
Τα παιδιά μαθαίνουν να ακολουθούν και να λειτουργούν σαν ομάδα μέσα σε ένα ασφαλές σχολικό περιβάλλον, μαθαίνουν να κοινωνικοποιούνται, να συνεργάζονται, να μοιράζονται, να χαίρονται και να σέβονται τους άλλους και τον εαυτό τους.

Βασική μας μέριμνα οι μαθητές μας και κεντρικός στόχος του σχολείου μας η ολόπλευρη ανάπτυξή των παιδιών, με στόχο την καλλιέργεια αξιών, θετικής στάσης, ικανοτήτων και δεξιοτήτων που θα τους οδηγήσουν σταδιακά στην κατάκτηση της γνώσης και στη μελλοντική σχολική τους επιτυχία. Βασιζόμαστε σε αρχές όπως ο σεβασμός, η ειλικρίνεια και η ευθύτητα στην επικοινωνία.

Στο “ό,τι αγαπώ” οι έννοιες παιδί και παιχνίδι είναι άρρηκτα συνδεδεμένες και η μαθησιακή διαδικασία περνάει μέσα από το παιχνίδι. Η γνώση γίνεται συναρπαστική και διασκεδαστική για τους μικρούς μας φίλους μέσα απο ομαδικά παιχνίδια στην τάξη, στην αυλή και με την ελεύθερη απασχόληση στις εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές “γωνίες” μας.

Το ημερήσιο πρόγραμμα του βρεφονηπιακού – παιδικού σταθμού “ό,τι αγαπώ”  έχει σκοπό το ταξίδι της γνώσης μέσα από το παιχνίδι και είναι κατάλληλα προσαρμοσμένο στην ηλικία και στις ανάγκες των μικρών παιδιών.

Η κάθε γιορτή (οι Απόκριες, τα Χριστουγέννα , το Πάσχα), οι εθνικές εορτές (28η Οκτωβρίου25η Μαρτίου), η αλλαγή των εποχών ( ΆνοιξηΦθινόπωρο,  ΧειμώναςΚαλοκαίρι) αποτελούν  εκπαιδευτικές ευκαιρίες για εμάς και τους μαθητές  του “ό,τι αγαπώ”.

Δίνουμε επίσης αξία στους εορτασμούς των Παγκόσμιων Ημερών ( Οικογένειας,  Γής,  Μητέρας και ΠατέραΠεριβάλλοντος, Τρίτης ΗλικίαςΠαιδικού ΒιβλίουΜέλισσαςΖώωνΗμέρα Χωρίς Αυτοκίνητο)

Περιβάλλουμε τα παιδιά με μια μεγάλη ομάδα συνεργαζόμενων ειδικοτήτων όπως: Παιδίατρο / Παιδο-οδοντίατρο, Παιδο-ψυχολόγο, Μουσικοπαιδαγωγό, Γυμναστές, Σύμβουλο οικογένειας, Ειδικούς παιδαγωγούς για εικαστικές εφαρμογές, Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ), θεατρικό παιχνίδι,  μεταξύ άλλων.

Έτσι μέσα από ένα ολοκληρωμένο  πρόγραμμα, τα παιδιά περνάνε υπέροχα παίζοντας και μαθαίνοντας.

Γονείς και παιδαγωγοί, είναι ‘Συνοδοιπόροι’ στο ταξίδι της προσχολικής ηλικίας.

Τα τμήματα που λειτουργούμε :

Τμήμα βρεφών
“Αγαπημένοι” (4 μηνών – 2 ετών)

Παρέχει κατάλληλα σχεδιασμένες για την ηλικία των βρεφών δραστηριότητες και βάζει τα θεμέλια για αυριανές ολοκληρωμένες προσωπικότητες. Τα παιδιά βρίσκονται σε ένα ζεστό περιβάλλον με ασφάλεια, συστηματική φροντίδα και καθαριότητα.

Μεταβρεφικό τμήμα
“Περίεργοι” (2 ετών – 3 ετών)

Προσφέρει ένα ισορροπημένο πρόγραμμα περιποίησης, παιχνιδιού και εκπαίδευσης . Τα παιδιά περνούν χαρούμενες και δημιουργικές στιγμές.

Τμήμα παιδικό
“Σοφοί” (3 ετών – 4 ετών)

Πληροφορίες για τη λειτουργία του προνηπίου και νηπιαγωγείου μας μπορείτε να βρείτε στο άρθρο μας Γνωρίστε το προνήπιο & νηπιαγωγείο του “ό,τι αγαπώ” 

Εγγραφές

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων εγγραφής για τη νέα σχολική χρονιά  στο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής, Δημιουργίας & Έκφρασης “ό,τι αγαπώ” ξεκίνησαν και ενημερώνουμε τους γονείς-κηδεμόνες των μαθητών ότι μπορούν να προβούν στη διαδικασία νέας εγγραφής ή επανεγγραφής, επικοινωνώντας με το σχολείο στο Τηλέφωνο επικοινωνίας 26610 27364 και μέσω της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου otiagapo@gmail.com