Αποφοίτηση 2019- Ένα ταξίδι στο όνειρο !!!

Μια ακόμη σχολική χρονιά έφθασε στο τέλος της, και εμείς ανοίξαμε την αγκαλιά μας και με μια συγκινητική μα ταυτόχρονα χαρούμενη βραδιά Αποφοίτησης , οι Ελεύθεροι μαθητές μας πέταξαν μακριά σε άλλα ταξίδια…

Το σκηνικό μας το Καράβι της αποφοίτησης, όπου το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019 με μια παραθαλάσσια περιήγηση στα παράλια του νησιού μας , δημιουργήσουμε αναμνήσεις και μοιράσαμε σε όλους τους παρευρισκόμενους χαμόγελα ,μουσική, τραγούδια και συναισθήματα.

Με όλο το προσωπικό του “ό,τι αγαπώ” εν πλω, φορώντας τις καθιερωμένες αναμνηστικές μπλούζες, φέτος με σύνθημα ‘ένα ταξίδι στο όνειρο’,  δεν μπορούσαμε να κρύψουμε τη συγκίνηση μας σε αυτό το νοσταλγικό ταξίδι.

Σαλπάραμε στο ηλιοβασίλεμα και χαρούμενα ξεκινήσαμε το ταξίδι στο όνειρο, απολαμβάνοντας παράλληλα την εκπληκτική θέα της διαδρομής, και τα καταγάλανα νερά του Ιονίου.

Ταξιδέψαμε στο ανατολικό τμήμα του νησιού περνώντας μπροστά απο το Βίδο, τη Παλιά πόλη, τα Μουράγια, τα Φρούρια (παλιό και νέο) και τον Ανεμόμυλο έως και το Ποντικονήσι, όπου απολαύσαμε προσγειώσεις/απογειώσεις αεροπλάνων την ώρα που έδυε ο ήλιος.

Μαγευτήκαμε από τη διαδρομή και τις πανέμορφες γωνιές της Κέρκυρας  και ρίξαμε άγκυρα κοντά στη σκάλα του Δημάρχου, όπου απολαύσαμε το τελευταίο θεατρικό και  μιούζικαλ που ετοίμασαν τα παιδιά με τις δασκάλες τους , τα τραγουδάκια των παιδιών και τα μουσικοκινητικά δρώμενα.

Σε ένα κλίμα χαράς και συγκίνησης, οι Απόφοιτοι μας, φόρεσαν τους τηβέννους αποφοίτησης τους, πέταξαν τα καπέλα τους και μαζί με τις υπόλοιπες αναμνήσεις τους, πήραν σπίτι  τους φακέλους τους, τα αναμνηστικά και βραβεία τους για να τους θυμίζουν το νηπιαγωγείο μας.

Περάσαμε μια υπέροχη χρονιά, γεμάτη με πολλές όμορφες στιγμές, με τα Ελεύθερα παιδιά σας.

Ήταν μια ιδιαίτερα δημιουργική χρονιά με πολλές δραστηριότητες και πλήρη επίτευξη των στόχων μας, τόσο στο γνωστικό πεδίο όσο και στην ανάπτυξη ιδιαίτερων δεξιοτήτων αλλά και την ανάπτυξη της προσωπικότητας όλων των μαθητών μας, όλων των παιδιών μας. Τα παιδιά προσπάθησαν, έμαθαν πολλά, ήταν συνεργάσιμα και ευρηματικά, στήριξαν το ένα το άλλο και τα έκαναν όλα αυτά με ενθουσιασμό και χαμόγελο! Βηματίζοντας στο μονοπάτι που οδηγεί στο νέο τους ταξίδι, οι απόφοιτοι μας είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για το επόμενο βήμα τους, στο Δημοτικό.

Όσο για όλους εμάς στο «ό,τι αγαπώ», ήταν τιμή και χαρά που μας εμπιστευτήκατε τα παιδιά σας, κάποιοι από μωράκια, μέχρι να φτάσουμε τώρα να τα παραδώσουμε, έτοιμα για το Δημοτικό. Ελπίζουμε πως θα έχουμε την χαρά να βρισκόμαστε παρέα για πολλά ακόμη χρόνια κατά την διάρκεια της νέας τους πορείας στο Δημοτικό. Θέλουμε να πιστεύουμε πως καταφέραμε να σταθούμε στο ύψος του ρητού μας: “μια καλή αρχή δεν τελειώνει ποτέ”!

Απο όλους εμάς στο ¨ό,τι αγαπώ” να ξέρετε ότι πάντα θα υπάρχει για εσάς μια ανοιχτή αγκαλιά!

Σας ευχαριστούμε.