Χριστουγεννιάτικες Αθλητικές Γιορτές στο παιδικό γυμναστήριο “φιλία”

Μέσα σε γιορτινό κλίμα εν όψει των Χριστουγέννων πραγματοποιούνται οι Χριστουγεννιάτικες Αθλητικές γιορτές του βρεφονηπιακού – παιδικού σταθμού – νηπιαγωγείου μας και βέβαια των αθλητικών προγράμματών μας, Γονείς & Παιδιά “εν κινήσει” 2.5-4 ετών και το ΚΔΑΠ.

Άγιοι Βασίληδες και τάρανδοι γέμισαν το γυμναστήριο μας και οι γυμναστές μας δημιούργησαν μια εορταστική και χαρούμενη ατμόσφαιρα στο χώρο του παιδικού γυμναστηρίου “φιλία” με αθλητικές & ψυχαγωγικές χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες και παιχνίδια. 

Μικροί και μεγάλοι με χριστουγεννιάτικη διάθεση συμμετείχαν με χαμόγελα, κέφι και ενθουσιασμό. Μεταμορφώθηκαν σε ταράνδους και οδήγησαν το έλκηθρο του Άι Βασίλη, ανεβοκατέβηκαν χιονισμένα βουνά, περάσανε μέσα απο τουνελ και δύσκολα μονοπάτια. Μεταμορφώθηκαν σε Άι Βασίληδες, οδήγησαν το έλκηθρο του, παρέδωσαν τα δώρα – κατεβαίνοντας μέσα από καμινάδες και βέβαια έπαιξαν Χριστουγεννιάτικο χόκεϊ και παιχνίδια στόχου, προσπαθώντας να πετύχουν χιονάνθρωπους με χιονόμπαλες, μεταξύ άλλων,

Όλοι μαζί δημιουργήσαμε εικόνες,  ζήσαμε κοινά θετικά συναισθήματα και γεμίσαμε όμορφες οικογενειακές και σχολικές αναμνήσεις!

Η αθλητική οικογένεια του παιδικού γυμναστηρίου “φιλία” σας εύχεται Χαρούμενα Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος!