Στηρίζουμε τους μαθητές του νηπιαγωγείου “ό,τι αγαπώ” στον 4ο Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό Bravo Schools 2021

Το “ό,τι αγαπω”  και συγκεκριμένα η ομάδα των Ελεύθερων μαθητών του νηπιαγωγείου μας, συμμετέχει στο Bravo Schools 2021 στον 4ο Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στον οποίο καταγράφονται οι προτάσεις των μαθητών για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

Η ομάδα των Ελεύθερων μαθητών μας συμμετέχει στον διαγωνισμό με το προτζεκτ “Το ποτάμι στη γειτονιά του σχολείου”. Πληροφορίες για τo εκπαιδευτικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα των μαθητών θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο https://observatory.sustainablegreece2020.com/gr/schools-practices/potami-sth-geitonia-toy-sxoleioy.2429.html

Τα αποτελέσματα

Για την ανάδειξη των καλύτερων πρωτοβουλιών και δράσεων, πέρα απο την ψήφο της επιτροπής , πραγματοποιείται και ψηφοφορία κοινού.

Η ψηφοφορία για το κοινό άνοιξε και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 23 Μαΐου 2021.

Ψηφίζουμε  την πρωτοβουλία της ομάδας του νηπιαγωγείου μας με στόχο την επιβράβευση της σχολικής δράσης και την ανάδειξη και στήριξη των δράσεων αυτών.

Για να ψηφίσετε, παρακαλούμε ακολουθήστε τον σύνδεσμο

https://bravo.sustainablegreece2020.com/gr/voting-by-school/idiwtiko-nhpiagwgeio-oti-agapw.1079.html

πατήστε πάνω στο εικονίδιο που αναγράφει “ψηφίζω”– και στη νέα σελίδα που θα ανοίξει, συμπληρώστε τα πεδία με το email, την ιδιότητα και την ηλικιακή ομάδα που ανήκετε και στο τέλος πατήστε το εικονίδιο ‘Ψήφισε’.

Περισσότερες Πληροφορίες για το διαγωνισμό και τις πρωτοβουλίες και δράσεις των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα βρείτε στη σελίδα Bravo Schools