Εικονική Πινακοθήκη : Ελεύθερη δημιουργία με γραμμές

Mε αφορμή το πρότζεκτ “Η Τελεία, τα σχήματα και οι γραμμές”, η ομάδα των Ελεύθερων είχε την ευκαιρία να  πειραματιστεί, να παίξει και να σχηματίσει γραμμές με ποικίλα μέσα και υλικά, να εξερευνήσει αρχιτεκτονικά σχέδια, να ανακαλύψει τις γραμμές και τα σχήματα, να δημιουργήσει ελεύθερες συνθέσεις με γραμμές και να απολαύσει έργα τέχνης εμπνευσμένα απο γραμμές , σχήματα &χρώματα.

Απολαύστε λοιπόν τις δημιουργίες των Ελεύθερων στην εικονική μας πινακοθήκη.

Δείτε επίσης τα έργα σε μορφή καταλόγου στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://artspaces.kunstmatrix.com/en/exhibition/4456098/catalog

Πως θα περιηγηθείτε στην πινακοθήκη μας?
Περιηγηθείτε στην εικονική έκθεση του σχολείου μας μέσα απο τις δύο ακόλουθες επιλογές:

start guided tour: Αφεθείτε και αφήστε το πρόγραμμα με την αυτόματη περιήγηση του να σας συνεπάρει με τις δημιουργίες των παιδιών σας και των συμμαθητών τους. Με την ευκολία αυτής της περιήγησης σας δίνεται η δυνατότητα μέσα απο ένα δημιουργικό και προτώτυπο τρόπο να συζητήσετε με τα παιδιά σας για τα έργα τους, ενώ παράλληλα έρχονται σε επαφή με νέες τεχνολογίες.

enter exhibition tour: Εδώ απαιτείται να χρησιμοποιείστε το ποντίκι του υπολογιστή σας ή τα βελάκια του πληκτρολογίου σας για να μετακινηθείτε μπρος και πίσω στο χώρο της έκθεσης. Παίζοντας με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο, αφήστε τα παιδιά να μετακινηθούν στο χώρο, ενισχύοντας την λεπτή κινητικότητα τους. Θα σας καταπλήξουν!

Μπορείτε να σταματήσετε σε όποιο έργο σας ενδιαφέρει, ή κάνοντας κλικ σε ένα έργο, να μεταφερθείτε κατευθείαν εκεί.

Το λογισμικό λειτουργεί καλύτερα με το περιηγητή Firefox