Αγαπώ, παίζω, δημιουργώ, μαθαίνω στο ΚΔΑΠ “ό,τι αγαπώ”

Να σας ενημερώσουμε ότι από τη Δευτέρα 19/7/2021 έως την Τρίτη 03/8/2021 ξεκινάει η υποβολή συμμετοχής στο πρόγραμμα “Εναρμόνιση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής” της ΕΕΤΑ 2021-2022.

Εξασφαλίστε  ΔΩΡΕΑΝ θέση για τα  προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης του KΔΑΠ «ό,τι αγαπώ» της περιόδου 2021-2022, υποβάλλοντας αίτηση στο πρόγραμμα “Εναρμόνιση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής”. H υποβολή της αίτηση συμμετοχής ξεκινάει  από τη Δευτέρα 19/7/2021 και ώρα 11:00 έως την Τρίτη 03/8/2021 και ώρα 23:59. (Η παρούσα πρόσκληση δεν αφορά Δημοσίους Υπαλλήλους. Αυτή θα ακολουθήσει στο επόμενο χρονικό διάστημα)

Κάθε ενδιαφερόμενο άτομο για να συμμετάσχει, θα πρέπει να συμπληρώσει και να υποβάλει ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ την “Αίτηση Συμμετοχής”, στην εφαρμογή που θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ «Ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων»),ακολουθώντας τις οδηγίες του σχετικού εγχειριδίου. Όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο παρακάτω σύνδεσμο https://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2021/16072021_prosklisis_enarmonisi_ada.pdf.Τα όποια δικαιολογητικά απαιτηθούν, θα αναρτώνται ηλεκτρονικά (upload) σε μορφή pdf.

Οι δικαιούχοι που θα επιλέξουν το ΚΔΑΠ “ό,τι αγαπώ”, κατοχυρώνουν θέση για καθημερινή συμμετοχή στα προγράμματα  που προσφέρουμε, συμπεριλαμβανομένων των Camp Χριστουγέννων, Πάσχα και καλοκαιριού.

 

Στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) «ότι αγαπώ» τα παιδιά απο την υποχρεωτική εκπαίδευση έως και 12 χρονών μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά σε περιόδους σχολικών διακοπών (Χριστούγεννα, Πάσχα, Καλοκαίρι) με πρόγραμμα που διαμορφώνεται από 8:00-16.00 και  13:30 – 21:30 τους λοιπούς μήνες του έτους, με ενα πλούσιο πρόγραμμα αθλητικών,  ψυχαγωγικών, εκπαιδευτικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων.

Η εμπειρία μας εδώ και 11 χρόνια μας έχει μάθει πως να δουλεύουμε για την καλύτερη ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών μέσα σε ένα δημιουργικό και ασφαλές περιβάλλον στο οποίο μπορούν να απασχοληθούν τα παιδιά μετά το πέρας της σχολικής ημέρας.

Το πρόγραμμα διαμορφώνεται από πτυχιούχους παιδαγωγούς, γυμναστές, μουσικούς, τεχνολόγους, εικαστικούς και εκπαιδευτικό προσωπικό, ανάλογα με τις ανάγκες, προσφέροντας τους ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων για τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των μικρών μας φίλων μέσω της φροντίδας, εκπαιδευτικής υποστήριξης, δημιουργικής έκφρασης, ψυχαγωγίας, μάθησης και αθλητικής παιδείας.

Δραστηριότητες

 • Αθλητικά Προγράμματα
 • Εικαστικά, Χειροτεχνίες & Καλλιτεχνικές Δραστηριότητες
 • Θεατρική Αγωγή
 • Παιχνίδι
 • Μουσική
 • Φιλαναγνωσία
 • Εκγύμναση χορευτικής – νου και σώματος
 • Εκπαιδευτική Τεχνολογία
 • Σχολική Μελέτη Δημοτικού
 • Πολιτισμικές & Πολιτιστικές Δραστηριότητες
 • Περιβάλλον & Οικολογία – “Πράσινο Μονοπάτι”
 • Εκπαιδευτικό Εμπλουτισμό
 • Μαγειρική – Ζαχαροπλαστική
 • Εκπαιδευτικές Εκδρομές & Επισκέψεις

Γνωρίστε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) “ό,τι αγαπώ”

Εμείς δείχνουμε το δρόμο- το παιδί τον ακολουθεί μόνο του!

Οι εγγραφές στο ΚΔΑΠ “ό,τι αγαπώ” για τη σχολική χρονιά 2021-2022 ξεκίνησαν και ενημερώνουμε τους γονείς-κηδεμόνες των μαθητών ότι μπορούν να προβούν στη διαδικασία νέας εγγραφής ή επανεγγραφής, επικοινωνώντας με το σχολείο στο Τηλέφωνο επικοινωνίας 26610 27364 και μέσω της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου otiagapo@gmail.com για να  σας γνωρίσουμε, να σας αναπτύξουμε τον τρόπο λειτουργίας μας και τη φιλοσοφία μας!

 

Θα μας βρείτε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

 Facebook

 Τwitter

LinkedIn

Instagram

Παραδείγματα της δουλειάς μας μπορείτε να δείτε μέσω του blog μας