Εγγραφές μαθητών για τη χρονιά 2019-2020 στο “ό,τι αγαπώ”

Οι εγγραφές  ξεκινούν και η περίοδος υποβολής αιτήσεων εγγραφής για τη νέα σχολική χρονιά 2019 -2020, θα διαρκέσει από Δευτέρα 6 έως Τετάρτη 22 Μαΐου 2019.

Στο “ό,τι αγαπώ” παρέχουμε ολοκληρωμένη παιδαγωγική κάλυψη, υποδεχόμενοι το παιδί σας από βρέφος και καλύπτοντάς το μέχρι το Νηπιαγωγείο μας, οπότε και το παραδίδουμε, κατάλληλα προετοιμασμένο, ώστε να συνεχίσει στο Δημοτικό.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΦΟΙΤΗΣΗ ΠΡΟΝΗΠΙΩΝ
Όπως ήδη γνωρίζετε, έχει νομοθετηθεί η τροποποίηση που προβλέπει ότι: «η φοίτηση στα νηπιαγωγεία θα είναι διετής και εγγράφονται σε αυτά νήπια που συμπληρώνουν την 31η Δεκεμβρίου του έτους 2015. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως για την σχολική χρονιά 2019-2020 τα Προνήπια (γεννηθέντες 2015) θα πρέπει να φοιτήσουν σε Νηπιαγωγεία, Ιδιωτικά ή Δημόσια.

Το «ό,τι αγαπώ» διαθέτει αδειοδοτημένο από το Υπ. Παιδείας Νηπιαγωγείο και υποδέχεται, εδώ και χρόνια, Νήπια και Προνήπια ακολουθώντας το ανάλογο πρόγραμμα σπουδών του υπουργείου.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ (για τους ήδη φοιτούντες στο “ό,τι αγαπώ”) είναι:
α) Αίτηση της μητέρας ή του πατέρα ή του κηδεμόνα του παιδιού (διατίθεται)

Για ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ βρεφών και νηπίων, για τη σχολική χρονιά 2019-2020
α) Αίτηση της μητέρας ή του πατέρα ή του κηδεμόνα του παιδιού (διατίθεται)
β) Πιστοποιητικό γεννήσεως του παιδιού.

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε την ‘Αιτηση Εγγραφής

Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά για να απαντήσουμε σε τυχόν απορίες σας, να σας αναπτύξουμε τον τρόπο λειτουργίας μας και τη φιλοσοφία μας! Τηλέφωνο επικοινωνίας 26610 27364
εμαιλ otiagapo@gmail.com

Tο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής, Δημιουργίας και Έκφρασης «ότι αγαπώ», ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2009. Σκοπός του ήταν και παραμένει να γίνει ένα κέντρο μακριά από απαρχαιωμένες και στερεότυπες δομές που κυριαρχούν ακόμη και σήμερα. Είναι ένα κέντρο που έχει σαν αρχές:

Την μοναδικότητα της ιδιοσυγκρασίας και του χαρακτήρα του κάθε παιδιού και της οικογένειάς του. Η εξέλιξη του παιδιού είναι μια πολύπλοκη διαδικασία που αφορά την επικοινωνία και την αλληλεπίδραση των παιδιών με τους παιδαγωγούς, την οικογένεια και μεταξύ τους.

Αυτή μας η δέσμευση έχει να κάνει και με το πως μωρά και μικρά παιδιά επικοινωνούν μεταξύ τους καθώς και με τους γύρω. Όλα είναι πολύ ικανά στο να μαθαίνουν και να το κάνουν πολύ γρήγορα και με διάφορους, υπέροχους τρόπους. Οι τρόποι αυτοί είναι συνδυασμός γενετικών παραγόντων καθώς και του περιβάλλοντος στο οποίο βρίσκονται. Δίνουμε, όπως είναι φυσικό, κυρίως βάρος στο δεύτερο, χωρίς να παραγνωρίζουμε τυχόν ιδιαιτερότητες που απαιτεί το πρώτο. Κάθε παιδί είναι μοναδικό και αξίζει μοναδική φροντίδα και προσοχή!