Παιδιά & Γονείς “Εν κινήσει” 2-4 ετών στο “φιλία”

Στα πρώτα 4 χρόνια ο εγκέφαλος του παιδιού παρουσιάζει μεγάλη κινητικότητα και ανάπτυξη. Το παιδί κατανοεί τις πληροφορίες μέσα από συναισθήματα. Είτε είναι δικά του, είτε είναι των γύρω του.

Στα κινητικά προγράμματα Γονείς & Παιδιά ¨εν κινήσει¨, γνωρίζουμε ότι ένα μωρό γεννιέται σαν άγραφο χαρτί.
Το μωρό κάθε στιγμή απορροφά μέσα από τις αισθήσεις του άπειρες πληροφορίες, ανεξάρτητα από το αν θα τις ενεργοποιήσει εκείνη τη στιγμή ή κάποια άλλη.

Στα προγράμματα Γονείς & Παιδιά ¨εν κινήσει¨, παροτρύνουμε τους γονείς να καταναλώνουν από κοινού θετικά συναισθήματα με τα παιδιά τους, με το να γίνουν οι οδηγοί τους.
Όχι με τα λόγια τους …αλλά με τις δράσεις τους.
Με τα συναισθήματά τους.
Έτσι δημιουργούν εικόνες, πληροφορίες και εγγραφές αλλά κυρίως κοινά θετικά συναισθήματα.

Τα παιδιά γίνονται χαρούμενα όταν νοιώθουν τους γονείς τους χαρούμενους και θεωρούν τα θετικά συναισθήματα φυσιολογικά, εργαλείο και βάση σημαντική για την υπόλοιπη ζωή τους.

Σε ένα σχεδιασμένο περιβάλλον που συνδυάζει την εναλλακτική αθλητική εκπαίδευση με τα συναισθήματα ενός μαγικού χώρου αλλά κυρίως θετικής ενέργειας, ελάτε να δοκιμάσετε μια κοινή εμπειρία με το παιδί σας απολαμβάνοντας ποιοτικά το χρόνο σας μαζί του.

Μια μοναδική ευκαιρία για προχωρημένους γονείς που αναπτύσσουν προχωρημένα παιδιά και που έχουν επίγνωση της σημαντικότητας του να καταναλώνουν από κοινού συναίσθημα, χαρά, άσκηση και γέλιο!

Κάθε Δευτέρα & Τετάρτη στις 6:00-7:00 το απόγευμα στο παιδικό γυμναστήριο “φιλία”