Υπαίθρια Έκθεση : Καλώς ήρθες Φθινόπωρο στο “ό,τι αγαπώ”

Κάθε Οκτώβρη τα παιδιά του “ό,τι αγαπώ“γιορτάζουν και ευχαριστούν το φθινόπωρο που μας προετοιμάζει σιγά, γλυκά και δειλά για την υποδοχή του χειμώνα και πραγματοποιούν μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους και βέβαια τη συμβολή των οικογενειών τους, την καθιερωμένη πλέον “Γιορτή του Φθινοπώρου”

Το φθινόπωρο, μία από τις ωραιότερες εποχές του χρόνου, έχει πολλά να μοιραστούμε με τα παιδιά. Μυρίζουμε, αφουγκραζόμαστε και γευόμαστε…ακούμε τους ήχους του φθινοπώρου, τα χρώματα από τα σύννεφα, παρατηρούμε τα πρωτοβρόχια, την μυρωδιά της βρεγμένης γης.

Tην τιμητική τους είχαν τα χρώματα και οι μυρωδιές του Φθινοπώρου, όπως οι ξηροί καρποί, τα βελανίδια, τα φύλλα, τα όσπρια, τα φρούτα, οι μαρμελάδες και τα γλυκά του κουταλιού, τα χρυσάνθεμα και τα κυκλάμινα, τα μανιτάρια και οι κολοκύθες, μεταξύ άλλων.

Συλλέξαμε με σεβασμό υλικά απο το δάσος και την Κερκυραϊκή ύπαιθρο και τα παιδιά γέμισαν το σχολείο μας με φθινοπωρινές δημιουργίες, μυρωδιές και γεύσεις .
Στη γιορτή του φθινοπώρου ανταποκρίθηκαν οι γονείς του σχολείου μας με τις ευφάνταστες δημιουργίες τους – εικαστικές, ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου τα παιδιά του “ό,τι αγαπώ” προσκάλεσαν τις οικογένειες τους σε υπαίθρια έκθεση με τίτλο “Καλώς ήρθες Φθινόπωρο” στο προαύλιο του σχολείου μας, όπου μικροί και μεγάλοι είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν τις καλλιτεχνικές δημιουργίες με έμπνευση απο τη φθινοπωρινή φύση που ετοίμασαν γονείς και παιδιά με πολλή φαντασία και αγάπη.

Το προαύλιο του σχολείου μας γέμισε με τα φθινοπωρινά έργα των παιδιών και αναδείξαμε μέσα απο τη παιδική τέχνη και φαντασία την αγαπημένη εποχή του Φθινοπώρου με τα μαγευτικά του χρώματα.
Στο ακόλουθο βίντεο μπορείτε να δείτε την υπαίθρια έκθεση των παιδιών.

Για όσους δεν κατάφεραν να είναι κοντά μας, μπορείτε να περιηγηθείτε εικονικά μέσω της πινακοθήκης μας και να απολαύσετε τις φθινοπωρινές δημιουργίες των παιδιών του “ό,τι αγαπώ”

Πιο συγκεκριμένα, οι ομάδες του νηπιαγωγείου μας, άφησαν τη φαντασία τους ελεύθερη και δημιούργησαν ένα σαλιγκάρι με το πιο πρωτότυπο σαλιγκαρόσπιτο, τις δημιουργίες τους μπορείτε να τις απολαύστε .

Απολαύστε τις δημιουργίες τους στην εικονική μας πινακοθήκη.

Ας κρατήσουμε στη καρδιά μας τα ζεστά φωτεινά χρώματα και ας πορευτούμε στο χειμώνα με δύναμη και αισιοδοξία!

Καλό φθινόπωρο σε όλους!

Δείτε επίσης τα έργα σε μορφή καταλόγου στους ακόλουθους συνδέσμους Σαλιγκάρια και Σαλγκαρόσπιτα :https://artspaces.kunstmatrix.com/en/exhibition/2896496/catalog
Φθινοπωρινές Δημιουργίες: https://artspaces.kunstmatrix.com/en/exhibition/2898253/catalog