Το Καλοκαίρι ξεκίνησε στο ΚΔΑΠ “ό,τι αγαπώ”

DA

Με μεγάλη χαρά, καλή διάθεση και πολλά χαμόγελα ξεκίνησε το Καλοκαιρινό, Αθλητικό Πρόγραμμα του ΚΔΑΠ “ό,τι αγαπώ” με τη συνεργασία του Παιδικού Γυμναστηρίου «φιλία»  και το εκπαιδευτικό προσωπικό υποδέχτηκε και φέτος  τα παιδιά για ένα αξέχαστο Καλοκαίρι.

Ο Ήλιος – η θάλασσα- τα παιχνίδια- οι φίλοι και η χαρά είναι τα συστατικά που κάνουν το καλοκαίρι μας στο ΚΔΑΠ “ό,τι αγαπώ” τόσο ξεχωριστό.

Με το πρόγραμμα εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας “Παίζω και γυμνάζομαι στη θάλασσα”, ξεκινήσαμε με μπάνια, πολλά μπάνια και παιχνίδια στη θάλασσα που τόσο αγαπάνε τα παιδιά. Με την επίβλεψη των έμπειρων παιδαγωγών και γυμναστών μας, τα παιδιά διασκεδάζουν πολύ με τα παιχνίδια και τις αθλητικές δραστηριότητες μέσα και έξω απο το νερό , ενώ παράλληλα εξοικειώνονται με το νερό και γυμνάζουν το σώμα τους.

Στο Καλοκαιρινό Αθλητικό Πρόγραμμα του ΚΔΑΠ «ό,τι αγαπώ» και του Γυμναστηρίου “φιλία”, το πρόγραμμα εμπλουτίζεται ανάλογα με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των μαθητών, ώστε να αξιοποιούν δημιουργικά και όμορφα τον ελεύθερο τους χρόνο, κάνοντας διακοπές μαζί μας.

Οι μαθητές μας γνωρίζουν, παίζουν και συμμετέχουν σε ομαδικά αθλήματα (χάντμπολ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ) και σε πληθώρα αθλητικών δραστηριοτήτων, καθώς και άλλων ψυχαγωγικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων, όπως (ομαδο-συνεργατικά) παιχνίδια,  εικαστικά-χειροτεχνίες, μουσική και χορό, φιλαναγνωσία,  επιτραπέζια παιχνίδια,εργαστήρια μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής και υγιεινής διατροφής, εκπαιδευτικά παιχνίδια και ομαδικές δραστηριότητες, όλα υπο την επίβλεψη επαγγελματιών στις σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις μας.

…και όπως συνηθίζεται στο ΚΔΑΠό,τι αγαπώ” η Παρασκευή είναι ημέρα εκδρομών και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του  εκπαιδευτικού μας έργου.  Η πρώτη μας εβδομάδα έκλεισε με εκδρομή στη περιοχή της Δασιάς στην Ανατολική Κέρκυρα και στην όμορφη παραλία της, ενώ η δεύτερη εβδομάδα, με τη καθιερωμένη μας εκδρομή στο νησί Βίδο στα πλαίσια του προγράμματος  περιβαλλοντικής εκπαίδευσης ‘Πράσινο Μονοπάτι”.

Οι μαθητές μας περνάνε φανταστικά με τους δασκάλους, γυμναστές και φίλους τους και ζουν ένα ανεπανάληπτο Καλοκαίρι γεμάτο όμορφες αναμνήσεις, εμπειρίες και γνώσεις.

Το Καλοκαίρι στο ΚΔΑΠ “ό,τι αγαπώ” ξεκίνησε…

Περισσότερες πληροφορίες για το ΚΔΑΠ στο σύνδεσμο https://otiagapo.gr/gnorimia-kdap/