Αποχαιρετάμε τους Ελεύθερους μαθητές μας με τις«ταξιδιάρικες βαλίτσες» τους

Με την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς, φθάσαμε και φέτος στη γλυκόπικρη εποχή που αποχαιρετάμε τους Ελεύθερους μαθητές μας με τις «ταξιδιάρικες βαλίτσες» τους και τους ευχόμαστε όπως ήταν τα χρόνια μας μαζί στο “ό,τι αγαπώ”,  έτσι να συνεχίσουν στην επόμενη σχολική βαθμίδα με ταξίδια φανταστικά, γεμάτα χρώματα, τραγούδια, εμπειρίες, γνώσεις, όνειρα και χαρές.

Οδηγός στο αποχαιρετιστήριο ταξίδι μας, ο Aλέξης Aκριθάκης, όπου οι «ταξιδιάρικες βαλίτσες» του, στάθηκαν αφορμή για έμπνευση και δημιουργία… ένας κόσμος γιορτινός, της χαράς και του ονείρου!!!

Όλοι οι Ελεύθεροι μαθητές μας ζωγράφισαν τις δικές τους βαλίτσες και τις τοποθέτησαν εικαστικά στον χώρο και τον χρόνο. Απολαύστε τα έργα των Ελεύθερων μαθητών μας στην εικονική μας πινακοθήκη λοιπον.

Αγαπημένα μας παιδιά και γονείς σας ευχαριστούμε πολύ για τα τόσα όμορφα συναισθήματα και να ευχηθούμε  Καλή επιτυχία στη ζωή σας με χαρά,παιχνίδι, αισιοδοξία, δημιουργικότητα και συνεργασία!!

 

Πως θα περιηγηθείτε στην πινακοθήκη μας?
Περιηγηθείτε στην εικονική έκθεση του σχολείου μας μέσα απο τις δύο ακόλουθες επιλογές:

start guided tour: Αφεθείτε και αφήστε το πρόγραμμα με την αυτόματη περιήγηση του να σας συνεπάρει με τις δημιουργίες των παιδιών σας και των συμμαθητών τους. Με την ευκολία αυτής της περιήγησης σας δίνεται η δυνατότητα μέσα απο ένα δημιουργικό και προτώτυπο τρόπο να συζητήσετε με τα παιδιά σας για τα έργα τους, ενώ παράλληλα έρχονται σε επαφή με νέες τεχνολογίες.

enter exhibition tour: Εδώ απαιτείται να χρησιμοποιείστε το ποντίκι του υπολογιστή σας ή τα βελάκια του πληκτρολογίου σας για να μετακινηθείτε μπρος και πίσω στο χώρο της έκθεσης. Παίζοντας με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο, αφήστε τα παιδιά να μετακινηθούν στο χώρο, ενισχύοντας την λεπτή κινητικότητα τους. Θα σας καταπλήξουν!

Μπορείτε να σταματήσετε σε όποιο έργο σας ενδιαφέρει, ή κάνοντας κλικ σε ένα έργο, να μεταφερθείτε κατευθείαν εκεί.

Το λογισμικό λειτουργεί καλύτερα με τους περιηγητές Firefox & Chrome.