“Το πιο όμορφο ταξίδι” μας!

Το Σάββατο 9 Απριλίου, η σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου πλυμμήρισε συναισθήματα, συγκινήσεις, παιδικές φωνές, τραγούδια, μουσικοκινητικά και πολλά πολλά χαμόγελα.

“Το πιο όμορφο ταξίδι”, ένα Ανοιξιάτικο παιδικό μιούζικαλ  απο τις δασκάλες και τα παιδιά του “ό,τι αγαπώ” σε κείμενο, στίχους και σύνθεση τραγουδιών της Μέριανου Αλεξάνδρας  ξύπνησε και μετέφερε πολλά και βαθειά συναισθήματα σε μεγάλους και μικρούς.

Τα παιδιά του “ό,τι αγαπώ”, συγκεκριμένα οι ομάδες των Σοφών, Ευτυχισμένων, Ελεύθερων και του ΚΔΑΠ ντυμένοι ως Ελπίδες, Φόβοι, Όνειρα, Στιγμές, Αστέρια, Πρίγκιπες της Αγάπης και Μικρούς Καλλιτέχνες- το χρώμα της ζωής μας ταξίδεψαν στη χώρα των συναισθημάτων και στο πιο όμορφο ταξίδι, ενώ μας κάλεσαν να ζήσουμε σαν παιδιά!

Οι πρωταγωνιστές μας ταξιδέψαν στο παρελθόν μέσα απο συναισθήματα και αναμνήσεις, μας θύμισαν οτι οι φόβοι είναι φίλοι μας και χρειάζεται να συμφιλιωνόμαστε μαζί τους,  μας υπενθύμισαν ότι μεσα απο τις εμπειρίες του παρελθόντος βαδίζουμε στο μέλλον μαζί με τις ελπίδες, τις αναμνήσεις, τις στιγμές και τα όνειρα μας.

Το Παιδικό μιουζικαλ “Το πιο όμορφο ταξίδι” καταγράφηκε ως μια υπέροχη ανάμνηση για τους συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους.

“Οι ευχές δεν πραγματοποιούνται κάθε φορά που πέφτει ένα αστέρι, πραγματοποιούνται κάθε φορά που γεμίζει με αγάπη μια ψυχή!
Ειδικά όταν μιλάμε για παιδικές ψυχές που κρύβουν μέσα ελπίδες, όνειρα, μαγικά πινέλα, φόβους και αναμνήσεις”.