Θερμές ευχές απο την ομάδα του “ό,τι αγαπώ”

Αγαπημένοι μας γονείς, παιδιά και φίλοι,

Η ομάδα του “ό,τι αγαπώ” σας εύχεται απο καρδιάς Καλές Γιορτές, μα πάνω απ’όλα υγεία, αγάπη, αισιοδοξία δημιουργικότητα και πολλές πολλές χαρούμενες στιγμές.

Με πολλή χριστουγεννιάτικη μαγεία και φαντασία,  τα φετινά, τόσο διαφορετικά, Χριστούγεννα, το “ό,τι αγαπώ” σας παρουσίασε την χριστουγεννιάτικη ιστορία, “Μια μικρή περιπέτεια : Η Ευτυχία αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό”, όπου είχαμε την δυνατότητα να ακολουθήσουμε την Ευτυχία, τη μικρή αρκουδίτσα του “ό,τι αγαπώ” μαζί με τη ζωηρή πεταλουδίτσα της, σε μια μικρή περιπέτεια στο Χριστουγεννιάτικο “ό,τι αγαπώ”, όπου ανακάλυψε το μεγάλο μυστικό μας “ Η Χαρά του να προσφέρεις είναι μια χαρά διπλή”

Τα Χριστούγεννα φαντάζουν μαγικά και ξεχωριστά τόσο στα μάτια μας, όσο και των παιδιών και στόχος μας είναι να κρατήσουν ζωντανά τα συναισθήματα , τη διάθεση και τη μαγεία των εορτών σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε.
Απολαύστε λοιπόν την Χριστουγεννιάτικη ιστορία μας: “Η Χαρά του να προσφέρεις είναι μια χαρά διπλή” για το ξεχωριστό αρκουδάκι του “ό,τι αγαπώ”, την Ευτυχία. Ακούστε το παραμύθι μας μέσα απο την αφήγηση της κυρίας Αλεξάνδρας Μέριανου.

Χαρούμενα Χριστούγεννα με ευτυχία, ζεστασιά, αγάπη & αισιοδοξία!

γιατί…και αυτά τα Χριστούγεννα οι ευχές και οι ψυχές είναι αυτές που δίνουν νόημα σε όλες τις γιορτές!

Μείνετε Δυνατοί, Μείνετε Ασφαλείς, Μείνετε Υγιείς, Μείνετε χαρούμενοι & Μπείτε στο Πνεύμα των Χριστουγέννων