
Εικονική πινακοθήκη των ελεύθερων με θέμα “Οι πολύχρωμες πεταλούδες”.
Τα παιδιά του νηπιαγωγείου μας άφησαν τη φαντασία τους να πετάξει μαζί με τις πεταλούδες! Χρησιμοποιώντας έντονα χρώματα, ποικιλία υλικών
Ίσως, η πιο όμορφη στιγμή του χρόνου για τα παιδιά του “ό,τι αγαπώ” είναι τα Χριστούγεννα!
Από την αρχή του μήνα, υποδεχόμαστε στο σχολείο μας τις γιορτές με χαρά, τραγούδια, κατάλληλο στολισμό και εμπνέουμε τα παιδιά για Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες και δράσεις.
Μέσα από μια διαδρομή αισθήσεων προσπαθήσαμε και φέτος να ταξιδέψουμε γονείς και παιδιά στο παρελθόν και να ξυπνήσουμε μνήμες απο μυρωδιές, γεύσεις, αρώματα, εικόνες και στιγμές απο τα παιδικά τους χρόνια.
Τα Χριστούγεννα φαντάζουν μαγικά και ξεχωριστά στα μάτια των παιδιών και στόχος μας είναι να κρατήσουν ζωντανά τα συναισθήματα , τη διάθεση και τη μαγεία των εορτών.
Θερμές ευχές απο όλο το προσωπικό του “ό,τι αγαπώ” για λαμπερά Χριστούγεννα με χρώματα, ζεστασιά, αγάπη, αισιοδοξία και ένα δημιουργικό και ελπιδοφόρο 2020!
Τα παιδιά του νηπιαγωγείου μας άφησαν τη φαντασία τους να πετάξει μαζί με τις πεταλούδες! Χρησιμοποιώντας έντονα χρώματα, ποικιλία υλικών
Καλώς όρισες, καλοκαίρι! ☀️ Μια ξεχωριστή εμπειρία έζησαν οι μικροί μας φίλοι, γεμάτη χρώματα, αρώματα και γνώση! Επισκεφτήκαμε τον λαχανόκηπο
Περιβαλλοντική Δράση στην Παραλία του «ό,τι αγαπώ» Τα παιδιά φροντίζουν τον τόπο τους και μαθαίνουν να νοιάζονται Στο πλαίσιο της