Εικονική Πινακοθήκη : Η πρώτη μου αρκουδίτσα

Με αφορμή το πρότζεκτ με θέμα την Καφέ Αρκούδα, στην ομάδα των Ευτυχισμένων αναπτύχθηκαν ποικίλες διαδραστικές δραστηριότητες (ανάγνωση παραμυθιών,  μαθηματικά παιχνίδια, εικαστικές δημιουργίες, κινητικά παιχνίδια, παιχνίδια μνήμης & παρατήρησης, οπτικοακουστικά μέσα,) με στόχο να βοηθήσουμε τα παιδιά να κατανοήσουν ότι:
Η Αρκούδα δεν ζει μόνο στα παραμύθια αλλά είναι ζώο και της Ελληνικής Άγριας Πανίδας.
– Το τρόπο ζωής της, τις διατροφικές της συνήθειες, το τρόπο αναπαραγωγής της, το φυσικό της περιβάλλον, τη διαχρονική σχέση με τον άνθρωπο, καθώς και τους κινδύνους που απειλούν τη ζωή της.

Απολαύστε τους πειραματισμούς με τα σχέδια & χρώματα των Ευτυχισμένων στην εικονική μας πινακοθήκη.

Δείτε επίσης τα έργα σε μορφή καταλόγου στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://artspaces.kunstmatrix.com/en/exhibition/4698187/catalog

Πως θα περιηγηθείτε στην πινακοθήκη μας?
Περιηγηθείτε στην εικονική έκθεση του σχολείου μας μέσα απο τις δύο ακόλουθες επιλογές:

start guided tour: Αφεθείτε και αφήστε το πρόγραμμα με την αυτόματη περιήγηση του να σας συνεπάρει με τις δημιουργίες των παιδιών σας και των συμμαθητών τους. Με την ευκολία αυτής της περιήγησης σας δίνεται η δυνατότητα μέσα απο ένα δημιουργικό και προτώτυπο τρόπο να συζητήσετε με τα παιδιά σας για τα έργα τους, ενώ παράλληλα έρχονται σε επαφή με νέες τεχνολογίες.

enter exhibition tour: Εδώ απαιτείται να χρησιμοποιείστε το ποντίκι του υπολογιστή σας ή τα βελάκια του πληκτρολογίου σας για να μετακινηθείτε μπρος και πίσω στο χώρο της έκθεσης. Παίζοντας με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο, αφήστε τα παιδιά να μετακινηθούν στο χώρο, ενισχύοντας την λεπτή κινητικότητα τους. Θα σας καταπλήξουν!

Μπορείτε να σταματήσετε σε όποιο έργο σας ενδιαφέρει, ή κάνοντας κλικ σε ένα έργο, να μεταφερθείτε κατευθείαν εκεί.

Το λογισμικό λειτουργεί καλύτερα με το περιηγητή Firefox