Ξεκίνησαν οι Εγγραφές μαθητών/μαθητριών στο “ό,τι αγαπώ” για τη χρονιά 2020-2021

Ενώ συνεχίζεται η παράταση της απαγόρευσης λειτουργίας μας λόγω του covid 2019, οι εγγραφές στο “ό,τι αγαπώ” ξεκίνησαν και ενημερώνουμε τους γονείς-κηδεμόνες των μαθητών ότι μπορούν να προβούν στη διαδικασία νέας εγγραφής ή επανεγγραφής, επικοινωνώντας με το σχολείο

στο Τηλέφωνο επικοινωνίας 26610 27364 και μέσω της
Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου otiagapo@gmail.com

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων εγγραφής για τη νέα σχολική χρονιά 2020 -2021 θα διαρκέσει έως τέλη Μαΐου 2020.

Να επισημάνουμε ότι οι εγγραφές σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία δεν εξυπηρετούνται μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Πρώτη Έγγραφη» που ανακοίνωσε το Υπουργείο που αφορά τις εγγραφές στα Δημόσια Νηπιαγωγεία και οι γονείς/κηδεμόνες απευθύνονται για την εγγραφή των μαθητών/τριών τηλεφωνικά στη διεύθυνση του σχολείου μας.

 

Στο “ό,τι αγαπώ” παρέχουμε ολοκληρωμένη παιδαγωγική κάλυψη, υποδεχόμενοι το παιδί σας από βρέφος και καλύπτοντάς το μέχρι το Νηπιαγωγείο μας, οπότε και το παραδίδουμε, κατάλληλα προετοιμασμένο, ώστε να συνεχίσει στο Δημοτικό.

Σκοπός μας το «ό,τι αγαπώ» να είναι ένας τέλειος χώρος για τα παιδιά και σημείο αναφοράς όσον αφορά τον κλάδο της προσχολικής αγωγής! Βασιζόμαστε σε αρχές όπως ο σεβασμός, η ειλικρίνεια και η ευθύτητα στην επικοινωνία. Στόχος μας είναι να είμαστε ένας οργανισμός που προσφέρει τις υψηλότερες δυνατόν υπηρεσίες στα παιδιά και τις οικογένειές τους, οι οποίες και μας τα εμπιστεύονται και αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος της ευθύνης μας! Φροντίζουμε ώστε οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες μας να συμμερίζονται τις ίδιες αρχές και να εργάζονται για την εκπλήρωση των ίδιων στόχων.

Περισσότερα για τη κουλτούρα και τις αξίες μας , μπορείτε να διαβάσετε https://otiagapo.gr/oi-aksies-mas/

 

Περιβάλλουμε τα παιδιά με μια μεγάλη ομάδα συνεργαζόμενων ειδικοτήτων όπως: Παιδίατρο / Παιδο-οδοντίατρο, Παιδο-ψυχολόγο, Μουσικοπαιδαγωγό, Γυμναστές, Σύμβουλο οικογένειας, Ειδικούς παιδαγωγούς για εικαστικές εφαρμογές, Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ), θεατρικό παιχνίδι, κλπ.

Γονείς και παιδαγωγοί, είναι ‘Συνοδοιπόροι’ στο ταξίδι της προσχολικής ηλικίας.

Τα τμήματα που λειτουργούμε :

Τμήμα βρεφών
“Αγαπημένοι” (4 μηνών – 2 ετών)

Παρέχει κατάλληλα σχεδιασμένες για την ηλικία των βρεφών δραστηριότητες και βάζει τα θεμέλια για αυριανές ολοκληρωμένες προσωπικότητες. Τα παιδιά βρίσκονται σε ένα ζεστό περιβάλλον με ασφάλεια, συστηματική φροντίδα και καθαριότητα.

Μεταβρεφικό τμήμα
“Περίεργοι” (2 ετών – 3 ετών)

Προσφέρει ένα ισορροπημένο πρόγραμμα περιποίησης, παιχνιδιού και εκπαίδευσης . Τα παιδιά περνούν χαρούμενες και δημιουργικές στιγμές.

Τμήμα παιδικό
“Σοφοί” (3 ετών – 4 ετών)

Το κατάλληλα σχεδιασμένο περιβάλλον κρατά τα χεράκια των νηπίων απασχολημένα, το μυαλό τους σε εγρήγορση και το συναίσθημά τους χαρούμενο. Απαλή μετάδοση γνώσεων και την ανάπτυξη δεξιοτήτων που είναι απαραίτητες για την ένταξη του στην κοινωνία.

Τμήμα προνηπίων
“Ευτυχισμένοι” (4 ετών – 5 ετών)

Οι καθημερινές δραστηριότητες αναπτύσσουν τις ακαδημαϊκές ικανότητες του παιδιού ενώ παράλληλα αναπτύσσονται οι κοινωνικές δεξιότητες. Χορός , θεατρικό παιχνίδι , επισκέψεις και εκδρομές, γυμναστική κι άλλα πολλά

Τμήμα νηπιαγωγείου
“Ελεύθεροι” (5 ετών+)

Ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο ώστε να προετοιμάσει το παιδί για το συναρπαστικό κομμάτι της ένταξης του στο σχολικό περιβάλλον.

Το νηπιαγωγείο και προνήπιο μας λειτουργεί με την απαραίτητη άδεια από το Υπουργείο Παιδείας ενώ τα άλλα τμήματα με την αντίστοιχη άδεια από το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας. Το εκπαιδευτικό προσωπικό σε όλα μας τα τμήματα είναι κάτοχοι πτυχίων είτε τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Παιδαγωγικών Επιστημών, είτε άλλων, αναγνωρισμένων, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, αντίστοιχα των τμημάτων που αναλαμβάνουν.

Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να δείτε Φωτογραφίες απο τους χώρους μας https://otiagapo.gr/gallery/

Να σας ενημερώσουμε επίσης ότι με τη διάδοση του κορωνοϊού και την προληπτική διακοπή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλης της χώρας,  το “ό,τι αγαπώ” βρέθηκε αμέσως κοντά στα παιδιά και στις οικογένειες με αγάπη και κοινωνική ευθύνη,  χρησιμοποιώντας και αξιοποιώντας τεχνολογίες, πληροφορίας και επικοινωνίας (ΤΠΕ), την ασύγχρονη εξ’αποστάσεως εκπαίδευση και  εργαλεία που μας επιτρέπουν να συνδεόμαστε απο απόσταση και να μαθαίνουμε απο το σπίτι.

Με γνώμονα σύγχρονες παιδαγωγικές και διδακτικές προσεγγίσεις και χρησιμοποιώντας σύγχρονα διαδικτυακά περιβάλλοντα που προσφέρουν ευελιξία, διάδραση και επικοινωνία, μένουμε κοντά στα παιδιά και στις οικογένειες τους σε καθημερινή βάση με προτάσεις και ιδέες από το εκπαιδευτικό έργο που αναπτύσσεται στο σχολείο για να απασχοληθούν προαιρετικά τα παιδιά.

Θα μας βρείτε επίσης στα ακόλουθα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης


 Facebook https://www.facebook.com/www.otiagapo.gr/

Τwitter https://twitter.com/otiagapo_corfu

LinkedIn https://www.linkedin.com/in/oti-agapo/

Παραδείγματα της δουλειάς μας μπορείτε να δείτε μέσω του blog του σχολείου μας

Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε, να σας αναπτύξουμε τον τρόπο λειτουργίας μας και τη φιλοσοφία μας!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το  «ό,τι αγαπώ» για πληροφορίες και εγγραφές στο τηλέφωνο επικοινωνίας 26610 27364 και μέσω της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου otiagapo@gmail.com