Με επιτυχία η ετήσια Έκθεση ζωγραφικής των μικρών καλλιτεχνών του “ό,τι αγαπώ”

Το “ό,τι αγαπώ” διοργάνωσε για ακόμα μια χρονιά,  την ετήσια  Έκθεση ζωγραφικής των μικρών καλλιτεχνών του  εργαστηρίου εικαστικών “ο κόσμος της τέχνης”, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο, τις ημερομηνίες 7-9/6/2019 και ολοκληρώθηκε έτσι και φέτος, η ανάδειξη της μοναδικότητας της παιδικής τέχνης.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, γονείς, παιδιά και απλοί επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα έργα τέχνης των μικρών μας καλλιτεχνών, τα οποία αποτύπωναν τη προσπάθεια, το ταλέντο  και τις γνώσεις που απέκτησαν τη χρονιά αυτή, ενώ παράλληλα παρέλαβαν το τιμητικό τους έπαινο.

Τα παιδιά που συμμετείχαν στο εργαστήρι,  παρουσίασαν τα έργα τους και μικροί και μεγάλοι φίλοι θαυμάσαμε τη παιδική σκέψη,  τη φαντασία και την έκφραση μέσα απο τα εκθέματα τους, αναδεικνύοντας την εκπαιδευτική διαδικασία, μέσω της Τέχνης.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια είχε η εικαστικός του σχολείου μας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκε και ο διαγωνισμός “φαντάσου τι κρύβει το Περιστύλιο του Μαίτλαντ’, κατά τον οποίο, μικροί και μεγάλοι καλλιτέχνες  άφησαν τη φαντασία τους ελεύθερη και ζωγράφισαν τι κρύβει το περιστύλιο.

Απολαύστε μερικά στιγμιότυπα απο την έκθεση.