Συγχαρητήρια στους μικρούς καλλιτέχνες του ΚΔΑΠ “ό,τι αγαπώ” για τη συμμετοχή τους στο παιδικό διαγωνισμό ζωγραφικής ” Είμαι…Πώς βλέπω τον εαυτό μου”

Οι μικροί καλλιτέχνες του εργαστηρίου εικαστικών “ο κόσμος της τέχνης” του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) “ό,τι αγαπώ” συμμετείχαν και φέτος στο παιδικό διαγωνισμό ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης με τίτλο : “Είμαι…Πώς βλέπω τον εαυτό μου”.

Με την καθοδήγηση και διδασκαλία της εικαστικού του εργαστηρίου μας Ναταλία Κερκύρα, όλοι μας οι μαθητές ηλικίας από 5 εώς 12 χρονών , εμπνεύστηκαν από έναν αρχαίο χάλκινο καθρέφτη από την Κύπρο, που χρονολογείται από το 1200-1050 π.Χ. και βρίσκεται στον 3ο όροφο του Μουσείου, στην έκθεση με τίτλο Κύπρος – Αρχαία Τέχνη και Πολιτισμός και βρήκαν την ευκαιρία να δουν τον εαυτό τους, να αποτυπώσουν τις σκέψεις τους και να φανταστούν τον κόσμο τους μέσα ή έξω από αυτόν.

Φέτος η έκθεση του παιδικού διαγωνισμού ζωγραφικής «ΕΙΜΑΙ…Πώς βλέπω τον εαυτό μου» άλλαξε και για πρώτη φορά όλα τα έργα των παιδιών  είναι διαθέσιμα online. Aνακαλύψτε τον μοναδικό κόσμο των παιδιών μέσα από 26.500 ζωγραφιές και συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

https://www.cycladickidscontest.com/

Παράλληλα οι καλλιτέχνες της κριτικής επιτροπής είδαν όλα τα έργα , εμπνεύστηκαν από τις ζωγραφιές των παιδιών και ετοίμασαν διάφορες δράσεις.

Δείτε τις δραστηριότητες που ετοίμασαν, διάλεξτε την αγαπημένη σας, εκτύπωστε την, ζωγράφιστε την, φωτογράφιστε την και γράψτε τις σκέψεις σας!

https://www.cycladickidscontest.com/drastiriotites

Συγχαρητήρια στα παιδάκια μας και σε όλη την ομάδα των εικαστικών για τη προσπάθεια τους!