Τα Πασχαλινά Κουνέλια των Ελεύθερων στην Εικονική μας Πινακοθήκη

Η Ομάδα των Ελεύθερων στα πλαίσια των Πασχαλινών δραστηριοτήτων ζωγράφισε τα Πασχαλινά κουνέλια της και εμείς σας τα παρουσιάζουμε μέσα απο την εικονική μας πινακοθήκη. Απολαύστε τα!

Πως θα περιηγηθείτε στην πινακοθήκη μας?
Περιηγηθείτε στην εικονική έκθεση του σχολείου μας μέσα απο τις δύο ακόλουθες επιλογές:

start guided tour: Αφεθείτε και αφήστε το πρόγραμμα με την αυτόματη περιήγηση του να σας συνεπάρει με τις δημιουργίες των παιδιών σας και των συμμαθητών τους. Με την ευκολία αυτής της περιήγησης σας δίνεται η δυνατότητα μέσα απο ένα δημιουργικό και προτώτυπο τρόπο να συζητήσετε με τα παιδιά σας για τα έργα τους, ενώ παράλληλα έρχονται σε  επαφή με νέες τεχνολογίες.

enter exhibition tour: Εδώ απαιτείται να χρησιμοποιείστε το ποντίκι του υπολογιστή σας ή τα βελάκια του πληκτρολογίου σας για να μετακινηθείτε μπρος και πίσω στο χώρο της έκθεσης. Παίζοντας με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο, αφήστε τα παιδιά να μετακινηθούν στο χώρο, ενισχύοντας την λεπτή κινητικότητα τους. Θα σας καταπλήξουν!

Μπορείτε να σταματήσετε σε όποιο έργο σας ενδιαφέρει, ή κάνοντας κλικ σε ένα έργο, να μεταφερθείτε κατευθείαν εκεί.

Το λογισμικό λειτουργεί καλύτερα με τους περιηγητές Firefox & Chrome.

Μπορείτε επίσης να δείτε όλα τα έργα σε μορφή καταλόγου στον ακόλουθο σύνδεσμο https://artspaces.kunstmatrix.com/en/exhibition/259800/catalog

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, απορία και βοήθεια, είμαστε στη διάθεση σας.