Εικονική πινακοθήκη: Δείτε τα έργα των καλλιτεχνών του εργαστηρίου της Τέχνης του ΚΔΑΠ «ό,τι αγαπώ»

Απολαύστε τα έργα των μικρών καλλιτεχνών του εργαστηρίου  «ο κόσμος της τέχνης» του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης «ό,τι αγαπώ» που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. Με την καθοδήγηση και διδασκαλία της εικαστικού μας, όλοι μας οι μαθητές ηλικίας από 5 εώς 12 χρονών , εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν καταπληκτικές ζωγραφιές με μαρκαδόρους ή/και ξυλομπογίες ή/και ακουαρέλλες, με οδηγό το λυχνάρι.

Πως θα περιηγηθείτε στην πινακοθήκη μας?
Περιηγηθείτε στην εικονική έκθεση του σχολείου μας μέσα απο τις δύο ακόλουθες επιλογές:

start guided tour: Αφεθείτε και αφήστε το πρόγραμμα με την αυτόματη περιήγηση του να σας συνεπάρει με τις δημιουργίες των παιδιών σας και των συμμαθητών τους. Με την ευκολία αυτής της περιήγησης σας δίνεται η δυνατότητα μέσα απο ένα δημιουργικό και προτώτυπο τρόπο να συζητήσετε με τα παιδιά σας για τα έργα τους, ενώ παράλληλα έρχονται σε  επαφή με νέες τεχνολογίες.

enter exhibition tour: Εδώ απαιτείται να χρησιμοποιείστε το ποντίκι του υπολογιστή σας ή τα βελάκια του πληκτρολογίου σας για να μετακινηθείτε μπρος και πίσω στο χώρο της έκθεσης. Παίζοντας με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο, αφήστε τα παιδιά να μετακινηθούν στο χώρο, ενισχύοντας την λεπτή κινητικότητα τους. Θα σας καταπλήξουν!

Μπορείτε να σταματήσετε σε όποιο έργο σας ενδιαφέρει, ή κάνοντας κλικ σε ένα έργο, να μεταφερθείτε κατευθείαν εκεί.

Το λογισμικό λειτουργεί καλύτερα με τους περιηγητές Firefox & Chrome.

 

Μπορείτε επίσης να δείτε όλα τα έργα σε μορφή καταλόγου στον ακόλουθο σύνδεσμο https://artspaces.kunstmatrix.com/en/exhibition/258939/catalog

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, απορία και βοήθεια, είμαστε στη διάθεση σας.