Νέα Δράση με το Body and Mind Factory στο Παιδικό Γυμναστήριο “φιλία”

Mε μεγάλη χαρά το Παιδικό Γυμναστήριο “φιλία” σας ενημερώνει για τη νέα συνεργασία με το Body and Mind Factory by Ρένα Κοντού, εμπλουτίζοντας και ενισχύοντας με νέα μαθήματα εκγύμνασης χορευτικής – νου και σώματος- το αθλητικό μας πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα ‘motus‘ έρχεται να ενισχύσει την πρωινή  λειτουργία του εκπαιδευτικού προγράμματος του “ό,τι αγαπώ”, ενώ το πρόγραμμα ‘εύνοια’  το απογευματινό αθλητικό πρόγραμμα του ΚΔΑΠ.

Στο ήδη υπάρχων Αθλητικό μας πρόγραμμα, έρχονται να προστεθούν ευέλικτα προγράμματα εκμάθησης πολλών και διαφορετικών ειδών χορού και κίνησης για παιδιά, μαθήματα όπως Latin, σύγχρονο εστιάζοντας στη προσωπική ερμηνεία, hip hop με δυναμικές χορογραφίες, video clip dance, full body workout, FIT TRX, salsation– ενα μείγμα χορών και πολιτισμών και Zumba Kids.

Δε θα μπορούσαν βέβαια να λείπουν και τα ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα για γονείς και παιδιά! Τι πιο όμορφο πράγμα μεγαλώνοντας το παιδί σας να έχει κοινές εμπειρίες γέλιου, χαράς, άσκησης και κίνησης μαζί σας.

Γιατί να επιλέξετε το Παιδικό Γυμναστήριο “φιλία”?

Στο Παιδικό Γυμναστήριο “φιλία” έχουμε δημιουργήσει προγράμματα ειδικά διαμορφωμένα για τους μικρούς  μας φίλους, τα οποία συνδυάζουν τη σύγχρονη παιδαγωγική με την άσκηση του σώματος και του πνεύματος. Η φυσική αγωγή και η κινητική δραστηριότητα είναι πολύ σημαντικές στην εξέλιξη του παιδιού για την ψυχοκινητική ανάπτυξη του και μέσα από τα αθλητικά μας προγράμματα, το χορό και το παιχνίδι τα παιδιά θα διασκεδάσουν, θα κάνουν νέους φίλους και θα εκτονωθούν, εντάσσοντας την άθληση στην καθημερινότητά τους.

Μέσα από την κίνηση και το χορό αναπτύσσεται η επικοινωνία και με διαθεματικό τρόπο γίνονται προσεγγίσεις σε άλλους σημαντικούς τομείς, όπως της δημιουργικότητας – επικοινωνίας – κοινωνικότητας – αλληλεπίδρασης – και του συναισθηματικού κόσμου του κάθε παιδιού.

Να σημειώσουμε, ότι  με έμμεσο τρόπο μέσα από τα αθλητικά μας προγράμματα – ψυχαγωγίας και κίνησης – γίνονται οι αξιολογήσεις όσον αφορά την κινητική εξέλιξη του κάθε μαθητή.

Τα παιδιά  αναπτύσσουν  αθλητική παιδεία και πολυδιάστατους χαρακτήρες, κάνοντας κάθε φορά διαφορετικές δραστηριότητες που συνδυάζουν μυϊκή ενδυνάμωση με παιχνίδι , γέλια, εκτόνωση, χαλάρωση και αίσθηση ελευθερίας.

Πληροφορίες:
Το Αθλητικό πρόγραμμα του Παιδικού Γυμναστηρίου «φιλία» , λειτουργεί καθημερινά απογευματινές ώρες (και πρωινές το Σάββατο)   με στόχο να εισάγει τα παιδιά στην έννοια του αθλητισμού και του χορού μέσα από αυτό που τα παιδιά ξέρουν να κάνουν καλύτερα – τη χαρά και το παιχνίδι.
Τα προγράμματα λαμβάνουν χώρα στο κλειστό – ανοιχτό και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο «φιλία», 150 τμ., το οποίο διαθέτει άνετο πάρκινγκ. Παρέχεται επίσης πλήρης εξοπλισμός μαθημάτων και χρησιμοποιούνται νέοι μέθοδοι διδασκαλίας (προτζέκτορας, βίντεο, σεμινάρια) και άλλα.

Στα προγράμματα του παιδικού γυμναστηρίου “φιλία” συμμετέχουν στις δράσεις του, δωρεάν με χρήση του voucher, οι οικογένειες παιδιών 5-12 ετών, δικαιούχοι voucher από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ της ΕΕΤΑΑ: Δράση “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής” 2020-21.

Ποιοι είμαστε;

Το παιδικό γυμναστήριο “φιλία” στελεχώνεται από νέους ανθρώπους, επαγγελματίες, με σπουδές στα αντικείμενά τους.

Υπεύθυνοι του Προγράμματος είναι οι γυμναστές Λυδία Χειμαριού, Δημήτρης Βαρζακάκος, Ρένα Κοντού, Πέτρος Μπαρούμας,Βασίλης Καμμένος, Σπύρος Γιώτης και η δασκάλα χορού Λίτσα Σκούρτη.

Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση για τις ώρες και το πρόγραμμα της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς 2020-2021.

Για πληροφορίες , επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 26610 27364 ή στο μαιλ otiagapo@gmail.com

 

Θα μας βρείτε επίσης στα ακόλουθα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Στο Facebook  https://www.facebook.com/otiagapo.gr/

Στο Τwitter https://twitter.com/otiagapo_corfu

Στο LinkedIn https://www.linkedin.com/in/oti-agapo/

Δείγματα της δουλειάς μας μπορείτε να δείτε μέσω του blog μας