Αποφοίτηση 2020: “Η τέχνη του να θυμάσαι!”

Μια ακόμη σχολική χρονιά έφθασε στο τέλος της. Μια χρονιά ιδιαίτερη, γεμάτη εκπλήξεις, αγωνίες, επιτυχίες, εμπειρίες, δράσεις.

Μα πάνω από όλα μια χρονιά με ξεχωριστούς μαθητές. Mε υπέροχα, δημιουργικά  παιδιά και με γονείς που στάθηκαν δίπλα μας αρωγοί και στενοί συνεργάτες. Που μας εμπιστεύτηκαν και μας γέμισαν δύναμη και αγάπη, σε όλη μας την εκπαιδευτική προσπάθεια, και όπου το Σάββατο 11 Ιουλίου,  σε μια πολλή όμορφη και άκρως συγκινητική μα ταυτόχρονα χαρούμενη τελετή Αποφοίτησης, όλοι μαζί γιορτάσαμε μια ιδιαίτερη χρονιά, γεμάτη με πολλές όμορφες στιγμές, με τα Ελεύθερα παιδιά μας.

Όπως κάθε χρόνο,  όλο το προσωπικό του “ό,τι αγαπώ” , φορώντας τις καθιερωμένες αναμνηστικές μπλούζες δεν μπορούσαμε να κρύψουμε τη συγκίνηση μας σε αυτό το νοσταλγικό ταξίδι και στη τόσο ξεχωριστή παρέα των μαθητών μας.

Στη φετινή λαμπερή γιορτή με τίτλο “Η Τέχνη του να Θυμάσαι” , οι μαθητές μας πρωταγωνίστησαν με πολύ κέφι, συγκίνηση και χαμόγελα, οργανώνοντας μαζί με τις παιδαγωγούς τους, μια βραδιά αξέχαστη για όλους μας. Μέσα απο μια αναδρομή γεμάτη αναμνήσεις, στήθηκε μια γιορτή μέσα απο τραγούδια που τόσο αγάπησαν τα παιδιά…με  υπερηφάνεια και χαρά τραγούδησαν για την αγάπη, τη περιέργεια, τη σοφία, την ευτυχία και την ελευθερία, φόρεσαν τις τηβέννους αποφοίτησης – έδωσαν τους όρκους τους και μαζί με τις φιλίες και αναμνήσεις τους, πήραν σπίτι τους φακέλους τους, τα αναμνηστικά αποφοίτησης τους, τα βραβεία, τα δώρα τους και πολλές ευχές. Καταχειροκροτήθηκαν και έκλεισαν με το πιο αξέχαστο τρόπο, το κύκλο του νηπιαγωγείου, αφήνοντας ένα κομμάτι απο τη καρδιά τους, στο πρώτο τους σχολείο, στο “ό,τι αγαπώ”.

Γονείς, μαθητές και όλο το προσωπικό του “ό,τι αγαπώ” συμμετείχαν, θυμήθηκαν, γιόρτασαν και έζησαν μια βραδιά γεμάτη έντονα συναισθήματα και συγκίνηση.

Οι Ελεύθεροι μαθητές μας…σαν ελεύθερα πουλιά άνοιξαν τα φτερά τους για την επόμενη σχολική βαθμίδα και εμείς δεν έχουμε παρά να σας ευχηθούμε  τα ταξίδια της ζωής σας να είναι καλότυχα και εμπνευσμένα και να έχετε μια καλή και δημιουργική πορεία στη ζωή σας. Σας ευχαριστούμε!

Μια καλή αρχή δε τελειώνει ποτέ και να ξέρετε ότι πάντα θα υπάρχει για εσάς μια ανοιχτή αγκαλιά στο “ό,τι αγαπώ”