Καλώς ήρθες Φθινόπωρο στο “ό,τι αγαπώ”

Κάθε Οκτώβρη τα παιδιά του “ό,τι αγαπώ“γιορτάζουν και ευχαριστούν το φθινόπωρο που μας προετοιμάζει σιγά, γλυκά και δειλά για την υποδοχή του χειμώνα και πραγματοποιούν μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους και βέβαια τη συμβολή των οικογενειών τους, την καθιερωμένη πλέον “Γιορτή του Φθινοπώρου”, η οποία ολοκληρώνεται μέσα απο την υπαίθρια φθινοπωρινή μας έκθεση.

Το φθινόπωρο, μία από τις ωραιότερες εποχές του χρόνου, μας δίνει τη δυνατότητα να μοιραστούμε μαζί με τα παιδιά τα χρώματα και τις μυρωδιές του.  Γνωρίσαμε το φθινόπωρο, εμπνευστήκαμε απο τη φθινοπωρινή φύση για τις δημιουργίες και κατασκευές μας και μυριστήκαμε, αφουγκραστήκαμε και γευτήκαμε μέσα απο ποικίλες δραστηριότητες την εποχή του Φθινοπώρου! Tην τιμητική τους είχαν οι ξηροί καρποί, τα βελανίδια, τα φύλλα, τα όσπρια, τα φρούτα, οι μαρμελάδες και τα γλυκά του κουταλιού, τα χρυσάνθεμα και τα κυκλάμινα, τα μανιτάρια και οι κολοκύθες.

Συλλέξαμε με σεβασμό υλικά απο το δάσος, απο τις αυλές μας και την Κερκυραϊκή ύπαιθρο και τα παιδιά γέμισαν το σχολείο μας με φθινοπωρινές δημιουργίες, μυρωδιές και γεύσεις .

Στη γιορτή του φθινοπώρου ανταποκρίθηκαν οι γονείς του σχολείου μας με τις ευφάνταστες δημιουργίες τους – εικαστικές, ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής και την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου τα παιδιά του “ό,τι αγαπώ” προσκάλεσαν τις οικογένειες τους σε υπαίθρια έκθεση με τίτλο “Καλώς ήρθες Φθινόπωρο” στο προαύλιο του σχολείου μας, όπου μικροί και μεγάλοι είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν τις καλλιτεχνικές δημιουργίες με έμπνευση απο τη φθινοπωρινή φύση που ετοίμασαν γονείς και παιδιά με πολλή φαντασία και αγάπη.

Το προαύλιο του σχολείου μας γέμισε με τα φθινοπωρινά έργα των παιδιών και αναδείξαμε μέσα απο τη παιδική τέχνη και φαντασία την αγαπημένη εποχή του Φθινοπώρου με τα μαγευτικά του χρώματα.

Για όσους δεν κατάφεραν να είναι κοντά μας, μπορείτε να περιηγηθείτε εικονικά μέσω της πινακοθήκης μας και να απολαύσετε τις δημιουργίες των παιδιών του νηπιαγωγείου με θέμα “Το σκιάχτρο” και μέσα απο τη γκαλερί με τις φωτογραφίες τις φθινοπωρινές δημιουργίες των παιδιών!

Απολαύστε “Τα σκιάχτρα” στην εικονική μας πινακοθήκη.

 

Τα έργα σε μορφή καταλόγου  θα τα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο https://artspaces.kunstmatrix.com/en/exhibition/8264495/catalog

 

Ας κρατήσουμε στη καρδιά μας τα ζεστά φωτεινά χρώματα και ας πορευτούμε στο χειμώνα με δύναμη και αισιοδοξία!

Καλό φθινόπωρο σε όλους!