Καλή σχολική χρονιά!

Αγαπημένα μας παιδιά, αγαπητοί γονείς, καλώς ορίσατε στο «ό,τι αγαπώ». Είναι μεγάλη η χαρά μας που θα συναντηθούμε και πάλι.

Τη φετινή σχολική χρονιά καλούμαστε όλοι να διαχειριστούμε τις ιδιαίτερες δυσκολίες που προκαλεί η πανδημία του κορωνοϊού – Covid-19 και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή για τη σχολαστική τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Με δεδομένες και τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην εκπαιδευτική καθημερινότητα των Σχολικών Μονάδων, μέλημα όλων θα αποτελέσει η παροχή μιας ποιοτικής και αποτελεσματικής εκπαίδευσης που να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες αλλά και τις δυνατότητες όλων των μαθητών μας.


Με σύνθημα «μαθαίνουμε ασφαλείς» καλωσορίζουμε τους μαθητές μας και τους ευχόμαστε μια όμορφη, δημιουργική, σχολική χρονιά με καινούργιες εμπειρίες, πολλά τραγούδια, πολλά βιβλία, καινούργιους φίλους, πολλά παιχνίδια, γέλια και χαρές.


Θα είμαστε πάντα δίπλα σας με διάθεση προσφοράς και συναίσθηση της υψηλής εκπαιδευτικής και κοινωνικής ευθύνης που έχουμε απέναντι σας.


Καλή σχολική χρονιά, με υγεία, αγάπη, χαρά!

Η διεύθυνση, οι εκπαιδευτικοί και οι συνεργάτες του «ό,τι αγαπώ»