Γλυκό καλοκαιράκι στο “ό,τι αγαπώ” !

Αξιοποιώντας τη καλοκαιρινή διάθεση των παιδιών, τη θάλασσα και το μεράκι των εκπαιδευτικών του, το «ότι αγαπώ» διοργανώνει το δικό του καλοκαιρινό πρόγραμμα «ΘΕΡΙΝΗ ΔΡΑΣΗ», ένα καινοτόμο παιδαγωγικό αθλητικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες της προσχολικής ηλικίας, συνδυάζοντας αθλητισμό και ψυχαγωγία, όπου τα παιδιά περνούν  ευχάριστο και χαλαρό χρόνο στο γνώριμο χώρο του σχολείου με ανθρώπους που γνωρίζουν και εμπιστεύονται.

«Παίζω μαθαίνω και γυμνάζομαι» είναι το σύνθημα για τους μικρούς φίλους,. Στη θερινή μας δράση, επισκεπτόμαστε τη θάλασσα , τα παιδιά εξοικειώνονται με το νερό, διασκεδάζουν μέσα και έξω από το νερό, παίζουν πολλά παιχνίδια στην άμμο, κάνουν βουτιές,και χαλαρώνουν.
Επισκεπτόμαστε επίσης τοποθεσίες της ευρύτερης Κέρκυρας [στα πλαίσια της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης (παλαιόπολη, Βίδο ) και ψυχαγωγίας (υδάτινα πάρκα)] και βέβαια εμπλουτίζουμε το καθημερινό μας πρόγραμμα με καλοκαιρινό παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό, μουσική, ψυχαγωγικές, εικαστικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Καλοκαίρι- θάλασσα – παιχνίδια και χαρά είναι τα συστατικά που κάνουν το καλοκαίρι τόσο ξεχωριστό στο “ό,τι αγαπώ”.

Απολαύστε ένα μικρό δείγμα απο τις καλοκαιρινές στιγμές των παιδιών στο “ό,τι αγαπώ”!