Καλοκαίρι στο “ό,τι αγαπώ” γεμάτο θάλασσα, παιχνίδια και χαρούμενες στιγμές!

Καλοκαίρι- θάλασσα- δημιουργίες – παιχνίδια και χαρά είναι τα συστατικά που κάνουν το καλοκαίρι τόσο ξεχωριστό στο “ό,τι αγαπώ”.

Στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα των μαθητών έχει καθιερωθεί το κολύμπι στη θάλασσα με το πρόγραμμα μας “Παίζω και γυμνάζομαι στη θάλασσα” , όπου οι τάξεις των Ελεύθερων, Ευτυχισμένων και Σοφών μαθητών μας δημιουργούν όμορφες ανέμελες καλοκαιρινές αναμνήσεις με τους φίλους και συμμαθητές τους στη θάλασσα και η διασκέδαση στο νερό δεν σταματά!

Η άθληση και η διασκέδαση στη θάλασσα συμβάλλουν στη καλή ψυχολογική υγεία, βοηθάνε στην ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης των παιδιών μέσα στο νερό, της ανάπτυξης των αισθημάτων συνεργασίας και ενισχύουν την κοινωνικοποίηση.

Τα παιδιά διασκεδάζουν μέσα και έξω από το νερό, παίζουν πολλά παιχνίδια στην άμμο, κάνουν βουτιές, παίζουν μπουγέλο στο σχολείο και εμείς δε χορταίναμε να αντικρίζουμε τα χαμόγελα των παιδιών μας.

Πέρα απο τη θάλασσα, τις εκδρομές, τις αθλητικές δραστηριότητες και τα παιχνίδια, οι μαθητές μας αναπτύσσουν τις δεξιότητες τους μέσα απο εικαστικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες στο καθημερινό τους πρόγραμμα.

Απολαύστε ένα μικρό δείγμα απο τις καλοκαιρινές στιγμές των παιδιών στο “ό,τι αγαπώ” και τις καλοκαιρινές δημιουργικές κατασκευές τους.