Δράση : Στείλε κι εσύ ένα καπάκι, κάνε δώρο καροτσάκι!

Οι μαθητές του “ο,τι αγαπώ” συμμετέχουν  στη συλλογή πλαστικών καπακιών για να ενισχύσουν την προσπάθεια του Συλλόγου Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας.

Στα πλαίσια των θεματικών ενοτήτων που αναπτύσσονται στις τάξεις μας σχετικά με τη προστασία της φύσης και του περιβάλλοντος και της προσφοράς και βοήθειας στον συνάνθρωπο (κοινωνική και φιλανθρωπική πλευρά), τα παιδιά ενημερώθηκαν ότι με τη συλλογή πλαστικών καπακιών βοηθάμε τους συνανθρώπους μας με ανάγκες για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων.

Στο σχολείο μας έχει ήδη τοποθετηθεί ειδικό κουτί μέσα στο οποίο οι μαθητές ήδη άρχισαν να βάζουν τα πλαστικά καπάκια τους.

Μαζεύουμε και ανακυκλώνουμε πλαστικά καπάκια όλων των συσκευασιών χυμού, γάλακτος, απορρυπαντικών, αναψυκτικού, λαδιού, μαρκαδόρων.

Ο Σύλλογος Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας συλλέγει πλαστικά καπάκια, με σκοπό να δώσει δωρεάν αναπηρικό αμαξίδιο σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, αρκεί να είναι άποροι, ανασφάλιστοι και να μην έχουν τις απαραίτητες προσβάσεις στις αρχές πρόνοιας. Για την αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου χρειάζονται 540.000 καπάκια, δηλαδή 1 τόνος.

 

 

Είμαστε χαρούμενοι, γιατί ενισχύουμε τη προσπάθεια του Συλλόγου και χαιρόμαστε που όλοι μαζί, μπορούμε!