Εκδρομή στην Παλαιόπολη-Summer Camp!

Τη πιο μεγάλη μέρα του χρόνου ( Θερινό ηλιοστάσιο) και τη Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, καθώς και γιόγκας, εμείς τη περάσαμε με εκδρομές, παιχνίδια και τραγούδια.

Οι μαθητές του ΚΔΑΠ “‘ ό,τι αγαπώ” επισκέφθηκαν την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019, τον αρχαιολογικό χώρο της Παλαιόπολης  και το καταπράσινο κτήμα του Μον Ρεπο που φιλοξενεί πολλά είδη φυτών και ζώων.

Επιβιβαστήκαμε στα λεωφορεία με χαρά για την πρώτη μας εκδρομή και φθάσαμε σε ενα χώρο πηγαίας φυσικής ομορφιάς με σπουδαία ιστορία.

Επισκεφθήκαμε το ανάκτορο Μον Ρεπό, που κτίστηκε  ως θερινή κατοικία του Άγγλου αρμοστή των Ιονίων Νήσων Frederic Adam, το 1831.

Περπατήσαμε στα χαλικοστρωμένα μονοπάτια κάτω από τη σκιά πολύ μεγάλων και παλιών δέντρων, είδαμε σημαντικά ερείπια αρχαιοτήτων,  απολαύσαμε την εκπληκτική θέα στη θάλασσα προς όλη την ανατολική ακτή της Κέρκυρας, αθληθήκαμε στους καταπράσινους κήπους και μέσα από μια υπέροχη διαδρομή,  κατεβήκαμε στη παραλία του Καρδακίου, κάναμε το μπάνιο μας, τα παιχνίδια μας και περάσαμε φανταστικά!!!

Απολαύστε μερικά στιγμιότυπα απο την εκδρομή μας!