Πάμε Λιμάνι με το “ό,τι αγαπώ”

Οι μαθητές του νηπιαγωγείου  μας συμμετέχουν στις εκδηλώσεις έναρξης του Διαγωνισμού ‘Πάμε Λιμάνι’ που διοργανώνεται απο το Επιμελητήριο Κέρκυρας.

Οι μαθητές μας, έχουν ετοιμάσει για την εκδήλωση μουσικοκινητικά δρώμενα (Αν φυτέψεις έναν σπόρο & Οι Πειρατές) και ανυπομονούν να τα παρουσιάσουν σε γονείς  και φίλους.

Οι σημερινές εορταστικές εκδηλώσεις και οι δράσεις (Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου) αρχίζουν από τις 17:00 έως στις 21:00 μέσα στο χώρο της τέντας στο Νέο Λιμάνι.

Στις 17.00 θα υπάρξει ωριαίο αφιέρωμα σε 3 Επτανήσιους συνθέτες, τον Νικόλαο Μάντζαρο, τον Παύλο Καρρέρ και τον Αντίοχο Ευαγγελάτο με την προβολή τριών ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή και το έργο τους.

Στις 18.15 στον εξωτερικό χώρο της τέντας η φιλαρμονικής εταιρία Μάντζαρος θα συνοδεύει μουσικά τη διεξαγωγή βαρκαρόλας παιδιών αθλητών της ΝΑΟΚ.

Η εκδήλωση θα συνεχιστεί με μουσική από την φιλαρμονική εταιρία Μάντζαρος, Happenings από τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς του “ο,τι αγαπώ” και επίσκεψη των επισήμων στους χώρους των εγκαινίων.

Στις 18:30 ξεκινά η επίσημη έναρξη με τους χαιρετισμούς και ομιλίες των επίσημων προσκεκλημένων και των οργανωτών του διαγωνισμού και των εκδηλώσεων.

Η εκδήλωση ολοκληρώνεται στις 21:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό.

Σας προσκαλούμε σήμερα το απόγευμα λοιπόν σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με διάφορες δράσεις και δραστηριότητες για το περιβάλλον, με βαρκαρόλα και μουσικές και βέβαια να απολαύσουμε  τα δρώμενα των μαθητών του νηπιαγωγείου μας.