Εικονική Πινακοθήκη : Ο Ήλιος των Ελεύθερων!

Με τον ήλιο, το πιο λαμπρό αστέρι του ηλιακού μας συστήματος στις αποσκευές μας, αποχαιρετάμε το νηπιαγωγείο γεμάτοι γνώσεις, φως, χαρά και έναν μεγάλο ήλιο στην καρδιάς μας.

Σύμμαχο και φίλο σε κάθε μας καινούριο βήμα. Να μας ζεσταίνει και να μας χαρίζει ελπίδα, αιδιοδοξία, δύναμη!

Με την ενότητα του ήλιου κλείνουμε όλα τα εργαστήρια δεξιοτήτων και αποτελούν τα τελευταία έργα των Ελεύθερων για τη πινακοθήκη μας!

…φως, ζεστασιά, ζωή, συνεργασία, ομαδικότητα, δημιουργηκότητα…Απολαύστε τους!

Δείτε επίσης τα έργα σε μορφή καταλόγου στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://artspaces.kunstmatrix.com/en/exhibition/10444304/catalog

Πως θα περιηγηθείτε στην πινακοθήκη μας?
Περιηγηθείτε στην εικονική έκθεση του σχολείου μας μέσα απο τις δύο ακόλουθες επιλογές:

start guided tour: Αφεθείτε και αφήστε το πρόγραμμα με την αυτόματη περιήγηση του να σας συνεπάρει με τις δημιουργίες των παιδιών σας και των συμμαθητών τους. Με την ευκολία αυτής της περιήγησης σας δίνεται η δυνατότητα μέσα απο ένα δημιουργικό και προτώτυπο τρόπο να συζητήσετε με τα παιδιά σας για τα έργα τους, ενώ παράλληλα έρχονται σε επαφή με νέες τεχνολογίες.

enter exhibition tour: Εδώ απαιτείται να χρησιμοποιείστε το ποντίκι του υπολογιστή σας ή τα βελάκια του πληκτρολογίου σας για να μετακινηθείτε μπρος και πίσω στο χώρο της έκθεσης. Παίζοντας με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο, αφήστε τα παιδιά να μετακινηθούν στο χώρο, ενισχύοντας την λεπτή κινητικότητα τους. Θα σας καταπλήξουν!

Μπορείτε να σταματήσετε σε όποιο έργο σας ενδιαφέρει, ή κάνοντας κλικ σε ένα έργο, να μεταφερθείτε κατευθείαν εκεί.

Το λογισμικό λειτουργεί καλύτερα με το περιηγητή Firefox