Πρώτο βραβείο για το τραγούδι “Φιλί Ζωής” των μαθητών του νηπιαγωγείου “ό,τι αγαπώ”

To “ό,τι αγαπώ” και το τραγούδι των Ελεύθερων μαθητών του νηπιαγωγείου μας  με τίτλο “Φιλί Ζωής” πήρε το πρώτο βραβείο στη κατηγορία Τραγούδι στο Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος & Τραγουδιού “Καν’ το ν’ ακουστεί 2020”.

Θέμα: “Εκπέμπουμε σήμα κινδύνου. Αγκαλιάζουμε τη Γη”,  στα πλαίσια του 7ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου.

Η τηλεοπτική Τελετή Βράβευσης του Διαγωνισμού “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2020”, με ειδική εκπομπή διάρκειας τριών ωρών προβλήθηκε το Σάββατο 20 Ιουνίου απο την ΕΡΤ3.

Το σχολείο μας παραδοσιακά εκπονεί περιβαλλοντικά προγράμματα με στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών, τα οποία πλαισιώνει με ποικίλες δράσεις και δραστηριότητες έκφρασης και δημιουργίας.

Φέτος στο πρόγραμμα μας το τραγούδι είχε τη τιμητική του. Έτσι δημιουργήθηκε το ” Φιλί Ζωής”  το οποίο τα παιδιά τραγούδησαν με μεράκι και κέφι και το έκαναν να ακουστεί όχι μόνο στο σχολείο μας, αλλά σε όλη την Ελλάδα!

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του “ό,τι αγαπώ”, συγχαρητήρια στα παιδιά, συγχαρητήρια στο Φιλί Ζωής.

Συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλους τους μαθητές των σχολείων που συμμετείχαν και έστειλαν το δικό τους σήμα κινδύνου για το πλανήτη!

 

 

Τη μαγνητοσκοπημένη τελετή βράβευσης παραγωγής της ΕΡΤ3 μπορείτε να τη παρακολουθήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο.
Συγκεκριμένα , για τη κατηγορία Τραγούδι- Νηπιαγωγείο και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για το σχολείο μας, συνδεθείτε στο 02:23:05
https://webtv.ert.gr/afieromata/mathitikos-diagonismos-radiofonikoy-minymatos-kai-tragoydioy-2020/

Να ευχαριστήσουμε το Corfu Channel και την κα. Ανδριάνα Βλάχου για τη πρόσκληση και τη φιλοξενία στην εκπομπή Μαζί…το μεσημέρι τη Δευτέρα 22 Ιουνίου.

Την απευθείας μετάδοση που πραγματοποιήθηκε με το σχολείο και τη νηπιαγωγό μας κα. Βιβή Χατζή, μπορείτε να τη παρακολουθήσετε στο ακόλουθο βίντεο στο 20:01
https://www.facebook.com/CORFUTV/videos/577949256492089/

Απολαύστε το τραγούδι των παιδιών!