Ξεκίνησε η Ψηφοφορία Ακροατών! Δώστε την καρδιά σας στο “Φιλί Ζωής”

Κάθε ψήφος και μια καρδιά!

Γονείς, παιδιά και φίλοι του “ό,τι αγαπώ” στηρίζουμε την ομάδα των Ελεύθερων μαθητών μας και το τραγούδι τους με τίτλο “Φιλί Ζωής” που συμμετέχει στο Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος & Τραγουδιού “Καν’ το ν’ ακουστεί 2020” .

H αξιολόγηση των συμμετοχών από τις κριτικές επιτροπές ολοκληρώθηκε και η διαδικασία της ψηφοφορίας των ακροατών του European School Radio  για το Διαγωνισμό “Καν’ το ν’ ακουστεί 2020” με το τόσο επίκαιρο θέμα “Εκπέμπουμε σήμα κινδύνου. Αγκαλιάζουμε τη Γη” στα πλαίσια του 7ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου ξεκίνησε.

Η  ψηφοφορία ακροατών – κοινού θα διαρκέσει από τις 3 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου 2020, η οποία και θα αναδείξει τη συμμετοχή που θα κερδίσει το Βραβείο Ακροατών για το 2020!

Η Ψηφοφορία των Ακροατών είναι διαθέσιμη μέσω του συνδέσμου: http://europeanschoolradio.eu/7fest/vote/

Οταν ακολουθήσετε το σύνδεσμο, πατήστε την κατηγορία “Τραγούδια” και στα φίλτρα κατηγοριοποίησης “Νηπιαγωγεία” – εφαρμογή και θα σας ανοίξει η αντίστοιχη σελίδα με τις συμμετοχές. Για να μπορέσετε να ψηφίσετε  θα πρέπει να ακούσετε τουλάχιστον το 1/2 της διάρκειάς τους.

Κάθε ακροατής μπορεί να δώσει την “καρδιά” – ψήφο του σε όσες συμμετοχές του αρέσουν. Μια συμμετοχή από κάθε κατηγορία που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες “καρδιές” θα κερδίσει το Βραβείο Ακροατών.

Αξιόλογες και αξιέπαινες οι συμμετοχές των σχολείων σε όλες τις βαθμίδες αλλά αυτή τη φορά δίνουμε τη καρδούλα-ψήφο στο τραγούδι των Ελεύθερων μαθητών του “ό,τι αγαπώ”  με τον αριθμό 5259 και με τίτλο “Φιλί Ζωής”.

Απολαύστε το τραγούδι των παιδιών και δώστε τους την καρδούλα-ψήφο σας!

Λίγα Λόγια για το “Φιλί Ζωής”

Το τραγούδι με τίτλο “Φιλί Ζωής” , η ομάδα των Ελεύθερων το εμπνεύστηκε μέσα από το ετήσιο αναλυτικό πρόγραμμα ( τα απορρίμματα, οργανικά και ανακυκλώσιμα, ανακύκλωση και οικονομία), αναφέρεται στην Ανακύκλωση και στη προσωπική μας συμβολή.

Οι μαθητές μας πραγματοποίησαν την ηχογράφηση του τραγουδιού στις αρχές Φλεβάρη και στα μέσα του μήνα, αναλαμβάνοντας το ρόλο του κριτή, αξιολόγησαν τις υπόλοιπες συμμετοχές σχολείων που αφορούν την κατηγορία (Νηπιαγωγείο- Τραγούδι) στην οποία υπέβαλαν συμμετοχή. Η διαδικασία της κριτικής ακρόασης αντίστοιχων έργων μεταξύ συνομηλίκων μπορεί να ωφελήσει πολλαπλώς τη μαθησιακή διαδικασία.

Το τελικό στάδιο του Διαγωνισμού είναι η ψηφοφορία ακροατών – κοινού, η οποία ξεκίνησε και θα λήξει στις 3 Απριλίου 2020.

Γονείς, παιδιά και φίλοι του “ό,τι αγαπώ’, παίρνοντας το ρόλο του ακροατή, θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν όλες τις συμμετοχές από την ειδικά σχεδιασμένη διαδικτυακή σελίδα. Κάθε ακροατής θα μπορεί να δώσει την “καρδιά” – ψήφο του σε όσες συμμετοχές του αρέσουν. Μια συμμετοχή από κάθε κατηγορία (Ραδιοφωνικό Μήνυμα και Τραγούδι) που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες “καρδιές” θα κερδίσει το Βραβείο Ακροατών.

Καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους!