Η κα. Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη στο “ό,τι αγαπώ”

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε για την αποδοχή της πρόσκλησης από την  συγγραφέα παιδικών βιβλίων -εκπαιδευτικό κα. Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη η οποία θα βρίσκεται στο “ό,τι αγαπώ” την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 όπου και θα παρουσιάσει αποκλειστικά στους μαθητές μας το βιβλίο ‘Δώσ’μου το χέρι σου’.

Η συγγραφέας θα ζωντανέψει την ιστορία και θα αποδείξει μέσα απο δράσεις, στις οποίες θα συμμετέχουν τα παιδιά, πως το μοίρασμα και η αλληλεγγύη κάνουν τον κόσμο καλύτερο και εμάς ευτυχισμένους.

Οι μαθητές του ΚΔΑΠ του “‘ο,τι αγαπώ”, θα επισκεφθούν την Τετάρτη 15 Μαΐου τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κέρκυρας  στις 7μμ το απόγευμα όπου η κα. Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη θα παρουσιάσει το βιβλίο ‘Δώσ’μου το χέρι σου‘ , για παιδιά απο 4-9 ετών.

Η αρκούδα με τα δυο αρκουδάκια της και η αλεπού με τα πέντε αλεπουδάκια της μαλώνουν. Η καθεμιά θέλει να πάρει δικό της το μέλι που βρήκαν για να το φάει με τα παιδάκια της.
“Να τρέξουμε” λέει η μία. “Όποια βγει πρώτη θα πάρει τη λιχουδιά!” συμφωνεί η άλλη.
Λίγο πριν τελειώσει ο αγώνας δρόμου, νικήτρια φαίνεται να βγαίνει η αρκούδα.
Ξαφνικά όμως γίνεται κάτι που τα ανατρέπει όλα. Και τώρα;
Γιατί περνούν το τέρμα η μια μαμά πάνω στους ώμους της άλλης;
Ποια νίκησε; Το μέλι τελικά ποια θα φάει με τα παιδάκια της; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

 

 

Η Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής, της Παιδαγωγικής Ακαδημίας, του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μετεκπαιδευτεί στο Μαράσλειο Διδασκαλείο. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στη δημόσια εκπαίδευση, αρθρογραφεί σε παιδαγωγικά περιοδικά, συμμετέχει εθελοντικά σε οργανώσεις για την προαγωγή της λογοτεχνίας, είναι ενεργό μέλος της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς και έχει εκδώσει πολλά βιβλία για παιδιά και μελέτες λαογραφικού περιεχομένου. Έχει ενταχθεί στο Μητρώο Επιμορφωτών του προγράμματος “Καινοτόμες Δράσεις ενίσχυσης της φιλαναγνωσίας των μαθητών” και έχει αναλάβει επιμορφωτικό έργο σε ημερίδες επιμόρφωσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δείτε τα βιβλία του Συγγραφέα στον ακόλουθο σύνδεσμο https://savalas.gr/book-author/tsoroni-georgiadi-giolanta/

Η κα. Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη στο Facebook