Με χριστουγεννιάτικη διάθεση καλωσορίζουμε τον Δεκέμβρη

1η Δεκεμβρίου 2020 και το «ό,τι αγαπώ», όπως συνηθίζει, καλωσορίζει τον μήνα, καλωσορίζει τον Δεκέμβριο με την εορταστική του διάθεση και εύχεται σε όλους Καλό μήνα με ζεστασιά, αγάπη και αισιοδοξία.

Μαζί με τον Δεκέμβρη έρχονται τα Χριστούγεννα, ένας αγαπημένος μήνας  και ίσως η ωραιότερη γιορτή του χρόνου για το “ό,τι αγαπώ” και τα παιδιά του. Πλησιάζουν μέρες γιορτινές, που όσο διαφορετικές και αν μοιάζουν φέτος, είμαστε σίγουροι ότι θα είναι γεμάτες ευτυχία, χαμόγελα, ελπίδα, αγκαλιές και χαρά.

Τα Χριστούγεννα, γιορτή έμπνευση για τους μεγαλύτερους συγγραφείς και εικαστικούς οι οποίοι έχουν αποδώσει το πνεύμα και την μαγεία των Χριστουγέννων,  φαντάζουν μαγικά και ξεχωριστά στα μάτια των παιδιών και στόχος μας είναι να κρατήσουν ζωντανά τα συναισθήματα , τα χρώματα, τη διάθεση και τη μαγεία των εορτών και τα φετινά Χριστούγεννα. Με τις χριστουγεννιάτικες ιστορίες μας, εμπνέουμε τα παιδιά με δραστηριότητες και δράσεις, ενώ προσπαθούμε να ταξιδέψουμε γονείς και παιδιά, να ξυπνήσουμε μνήμες και να χτίσουμε αναμνήσεις.

Με πολλή αγάπη, αισιοδοξία και αστείρευτη διάθεση λοιπόν, στολίσαμε χριστουγεννιάτικα το άδειο μας σχολείο…περνώντας το μήνυμα της ευτυχίας, της αισιοδοξίας, της μαγείας, των χρωμάτων, της προσφοράς και της παιδικότητας.
γιατί…και αυτά τα Χριστούγεννα οι ευχές και οι ψυχές είναι αυτές που δίνουν νόημα σε όλες τις γιορτές!

Περιμένουμε ανυπόμονα να σφίξουμε τα χέρια ξανά και να ζεστάνουμε τις καρδιές μας με τη φετινή Χριστουγεννιάτικη ιστορία μας!
Μας λείπετε πολύ!
“ό,τι αγαπώ”