Τα Χριστούγεννα της Ζωής στο “ό,τι αγαπώ”

Μέσα από μια διαδρομή αισθήσεων προσπαθήσαμε  να σας ταξιδέψουμε στο παρελθόν και να ξυπνήσουμε τις μνήμες σας με μυρωδιές, γεύσεις, αρώματα, εικόνες και στιγμές απο τα παιδικά μας χρόνια.

Μέχρι που φθάσαμε στη όμορφη Χριστουγεννιάτικη παράσταση, στα ‘ Χριστούγεννα της Ζωής’, όπου γονείς και φίλοι γέμισαν το θέατρο και όλοι μαζί  απολαύσαμε τα παιδιά μας, ντυμένα νεράιδες , αναμνήσεις, ρολόγια, καλικάντζαροι, γλειφιτζούρια και άγγελοι…δημιουργώντας τις δικές τους αναμνήσεις!

Απολαύστε μερικά στιγμιότυπα απο το Χριστουγεννιάτικο παιδικό μιούζικαλ, μια βραδιά πολύ ξεχωριστή, γεμάτη χαμόγελα και συγκινήσεις!

…και μη ξεχνάτε…

Το ημερολόγιο της ζωής μας είναι γεμάτο αναμνήσεις, χαραγμένες βαθιά στη ψυχή μας και στο χρόνο. Οι όμορφες αναμνήσεις είναι η δύναμη που σε κάνει να προχωράς μπροστά και να ξεπερνάς τις δυσκολίες που συναντάς στο ταξίδι της ζωής. Κράτα βαθιά στην καρδιά σου όλες τις ωραίες στιγμές, όλα εκείνα που σε έκαναν ευτυχισμένο και προχώρα μπροστά. Μην σταματάς να ελπίζεις και να ονειρεύεσαι. Φύλαξε ζωντανές τις αναμνήσεις που δίνουν αξία στη ζωή!