Το “ό,τι αγαπώ” στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του σύγχρονου πολιτισμού και της καθημερινότητας των ανθρώπων γενικά,  και κατέχουν μια σημαντική θέση στην εκπαίδευση.

Ο όρος μέσα κοινωνικής δικτύωσης (ή αλλιώς social media) αναφέρεται στα μέσα αλληλεπίδρασης και επικοινωνίας ομάδων ανθρώπων μέσω διαδικτυακών κοινοτήτων. Τα social media εμφανίζονται σε διάφορες μορφές όπως πχ. ιστολόγια, ιστοσελίδες όπως το Facebook, φόρουμς. Τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν την κοινωνική διάδραση μεταξύ ανθρώπων που δημιουργούν, μοιράζονται ή ανταλλάσουν πληροφορίες και ιδέες μέσα σε εικονικές κοινότητες και δίκτυα.*

Τα μέσα κοινωνικής Δικτύωσης, όπως το Twitter, LinkedIn και το  Facebook,  βοηθάνε στον τρόπο που επικοινωνούμε, δημιουργούμε δίκτυα και ανταλλάσσουμε πληροφορίες. Η χρήση τους, είτε ως μέσο προώθησης της δουλειάς μας, ως εργαλείο επικοινωνίας ή ως μέσο συνεργασίας, αποτελεί ενα σημαντικό βήμα για την online κοινωνική δικτύωση μας και ενισχύει την καλλιέργεια της παιδείας που συνάδει με τη ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας.

Στηρίξτε μας στην προσπάθεια μας να δικτυωθούμε κοινωνικά, να διασυνδεθούμε με σχολεία και φορείς  και να ανταλλάξουμε ιδέες.

Ακολουθήστε μας στο Twitter στο https://twitter.com/otiagapo_corfu

Ακολουθήστε μας στο LinkedIn στο https://www.linkedin.com/in/oti-agapo/

και αν δεν έχετε ήδη κάνει Like στη σελίδα μας στο Facebook, Θα μας βείτε https://www.facebook.com/www.otiagapo.gr/*Πηγή https://el.wikipedia.org/