Μένουμε Σπίτι – Μένουμε κοντά !

Η διάδοση του κορωνοϊού έχει ως αποτέλεσμα την προληπτική διακοπή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλης της χώρας
Προσαρμόζοντας στις νέες συνθήκες με κοινωνική- ατομική ευθύνη και βέβαια με αγάπη για τα παιδιά και τις οικογένειες του σχολείου μας, το “ό,τι αγαπώ” βρέθηκε αμέσως κοντά στα παιδιά,  χρησιμοποιώντας και αξιοποιώντας τεχνολογίες, πληροφορίας και επικοινωνίας (ΤΠΕ), την ασύγχρονη εξ’αποσπάσεως εκπαίδευση και  εργαλεία που μας επιτρέπουν να συνδεόμαστε απο απόσταση.

Με γνώμονα σύγχρονες παιδαγωγικές και διδακτικές προσεγγίσεις και χρησιμοποιώντας σύγχρονα διαδικτυακά περιβάλλοντα που προσφέρουν ευελιξία, διάδραση και επικοινωνία, μένουμε κοντά στα παιδιά και στις οικογένειες του σε καθημερινή βάση με προτάσεις και ιδέες από το εκπαιδευτικό έργο που αναπτύσσεται στο σχολείο για να απασχοληθούν προαιρετικά τα παιδιά.

Στις προσεγγίσεις μας αυτές, ασχοληθήκαμε επίσης με την αξία της φωτογραφίας, μια φωτογραφία γεμάτη συναισθηματική αξία που  μας γεμίζει όλους χαρά και χαμόγελα και μπορεί και συντηρεί την επαφή των παιδιών με τους συμμαθητές τους.

Με μεγάλη χαρά καθημερινά λαμβάνουμε φωτογραφίες και νέα απο τις οικογένειες του σχολείου μας, μερικές εκ των οποίων, μπορείτε να δείτε στη gallery.

…και επειδή η δημιουργία και η τέχνη συνεχίζουν, απολαύστε  την ερασιτεχνική θεατρική παράσταση μιας οικογένειας του σχολείου μας με πρωταγωνιστή τον Καραγκιόζη.